Actualitate

EXCLUSIV. Protest la Popricani, impotriva transportatorului. Oamenii au iesit in strada – FOTO

Publicat: 11 feb. 2016

In aceasta dimineata, 11 februarie, zeci de persoane au iesit in strada, la Popricani, oamenii fiind revoltati de faptul ca, peste noapte, preturile la abonamentele de transport public au fost majorate. Locuitorii din Popricani s-au adunat in strada, denuntand abuzul transportatorului Micedu Company, care opereaza pe ruta Iasi – Popricani. Oamenii au adus cu ei pancarte cu mesaje in care isi manifesta nemultumirea fata de decizia majorarii preturilor la abonamente.

Vezi si EXCLUSIV. Inspectorii ANAF au descins la Siraj – FOTO

Comentarii
  • Cum adica „carati-va singuri la Iasi „? Bai, nesimtitule,cite clase ai ? Gramatica lui peste, cum se scrie „faceti-va”? Tolomac,agramat . Mai vrei sa jignesti si oamenii din Popricani ca asa vrea acel neuron al tau ? Unde-ai facut scoala generala ? Poti sa-mi spui numele profesoarei tale de Limba Romana ? Si mai intreb: cine esti tu sa jignesti tot ce-i in jurul tau,c-asa vrei tu ?

 • De ce au scumpit???? A crescut TVA-ul? A crescut pretul la motorina??? A crescut pretul RCA … Ok, dar se compnseaza cumva cu pretul motorinei si scaderea TVA-ului cu 4 p.p. Ca sa nu mai amintim ca nu se dau bilete, nu se trec veniturile realizate … totu-i la negru!!!! Niste nesimtiti care profita de faptul ca f. multe persoane de pe traseul Popricani – Vanatori – Carlig sunt elevi sau muncesc in oras si nu prea au ce face … exista o solutie care nu inteleg de ce in alte localitati se foloseste (Ciurea, Tomesti, Dancu, V. Lupului) si aici nu??? Si anume, introducerea de curse ale RATP-ului, macar panma in giratoriul de la Vanatori-Vulturi … Dar aici (comuna Popricani) nu exista interes, nu exista primar sau Consiliu Local! De asta arata ca o comunitate din anu 1800 …

 • Mhmm … Iti dau exemple de trasee RATP care nu „bat” la numar de calatori (nu navetisti – desi nu fac parte din categorie, suna urat): traseul 14 cu b) si c) – toate in Ciurea. Nu prea cred ca sunt mai multi calatori pe traseele astea decat un traseu pana la giratoriu Vanatori. Si nu e vorba de economia de piata ci de C.J. Iasi si de masa de manevra din Ciurea. Se stieeeee …. Acelasi lucru si cu traseul 20 RATP – Metro – Cucu. Pai masinile alea de maxi sunt mai mult goale … Dar nu este rau ca se fac aceste curse, este f bine, ajuta oamenii, dar sa fie aceeasi masura pt toti …

 • daca nu le convine pretul atunci pot sa mearga pe jos, sa-si cumpere masina sau sa-si faca ei firma de transporturi sa-i vad daca le mai vine cheful de carat tarani la preturi care nu acopera costurile si sa puna ei bani de acasa

  • Dar UNISTIL de ce vinde bilete pe distante mai mari, mai ieftin? Nu mai mancati rahat si ziceti ca nu acoperiti preturile, ca TVA voi de la Micedu nu platiti

 • Nu stiu cum sa iti explic, domnul Bogdan, dar nu ti-ar conveni sa fii in situatia acelor oameni, care practic nici macar nu au fost anuntati de scumpirea abonametelor de la o zi la alta… ! Asa ca ar fi bine sa nu judeci si pune-te macar o secunda in locul lor. Sunt oameni care au cate doi sau poate trei copii la naveta si platesc foarte multi bani! O zi buna! Atat am avut de zis.

 • Era si timpul . La doua,trei saptamini plec din Iasi la Popricani si ma reintorc . Bilete,IOC ! A,ca nu-i cer soferului,e vina mea, dar nu da la nimeni fara abonament . Sint iesean dar cine raspunde de acest traseu Iasi-Popricani si „municipiul TIPILESTI ” ? Imi pare rau dar si soferii au moaca de ciobeni ! As dori sa-l vad pe patron .Ce ,banii care-i iau soferii, fara sa dea bilete,n-ajung cumva si-n buzunarul lui ? Faceti calculul sa vedeti cit cistiga acesti „neica nimeni” si cit pierde statul . Numai la acest traseu mic . Am zis,un an,doi ani,cinci ani…un sofer,alt sofer…aaalti soferi ,sa nu-ti dea bilete . NU STIE NIMIC PATRONUL ! Mai,sa fie !

 • Trebuie sa revin . „eux’ si „bogdan” amintiti-va ce a spus,Stefan cel Mare,gratie lui Barbu Stefanescu Delavrancea ca „Moldova nu e a mea si nici a voastra ci a urmasilor,urmasilor nostri,IN VECII VECILOR ! Parafrazind: Popricaniul nu a fost,nu este si nici nu va fi al vostru ,cum nu a fost nici al lui Otonel ! Mai e o problema…Popricaniul nu cumva este in zona metropolitana a Iasiului ? Prefectura Iasi,Consiliul judetean Iasi,Primaria Iasi, ce atributiuni aveti ?

 • Da,tot eu. Domnule „eux” si „bogdan”. N-ati inventat voi Universul ! Nu cumva aveti si voi niste carti”stiintifice” cum au si Borcea,Gigi Becali,Meme Stoica,Copos si multi alti analfabeti cu bani care nu au citit o carte si habar n-au ce-i aceea Limba Romana si mai ales gramatica ei ? Recomandati voi,popricanenilor,”sa mearga pe jos pina la Iasi,sa-si faca firma „…etc. DAR CINE SINTETI VOI ??? Sinteti cumva stapinii transportului Iasi-Popricani si nu stim noi ? Si popricanenii sint niste „pirliti”cu care voi faceti ce vreti ? Tirziu,baieti !

 • Ce nesimtire!dupa ce ca soferi vb la tel tot traseu si bilete nu dau,programul nu il respecta mai au curajul sa vb.cica sa isi fc firma si sa fc ei transp.de persoane.dar daca nu ii convine dc sa bagat in asta?sa is respecte contractele care l-ea semnat.nu mai sp ca soferi nu au nici odata marunti sa dea rest la oameni!!!!!!!!si iaka asa isi fc banuti pe spatele „taranilor”

 • Acest patron Dinte Costel, e precum fostul dictator Ceausescu. Raul îl face sotia lui , Elena Ceausescu, pardon Dinte Mariana, cea careia nu-i mai aju g banii si se crede o doamna bine in Judetul Iasi. Ei, dragii mei, nu este decît o mucoasa, o ******** de femeie, o mizerie de om. Sta toata ziulica in casa, nu face nimic….aaaaaa, scuze, cheltuie banii pe care-i fac slugile de soferi platiti cu 2 lei, si probabil la negru!!!!! Si a facut dita mai blocul, oare DNA, NU VEDE SAU DA SI ACOLO SPAGA???

 • De soferul Ghebos am scapat. Tre sa mai scapam de mirlanul de Ion, cel care sta cu ranga in masina…oricum de un geam a autobuz l am facut. O sa plateasca patronul lui, Dinte, pentru fiecare scuipat al acestui golan Ion, sofer la Micedu

Adauga un comentariu