Actualitate

EXCLUSIV! S-a spanzurat in fata casei! Noaptea a fost la petrecere, dimineata si-a luat viata – FOTO,VIDEO

Publicat: 13 dec. 2014

Moment tragic in familia unor ieseni ce locuiesc in localitatea Poieni din judetul Iasi. Un barbat in varsta de 36 de ani, tatal a patru copii, a ales sa-si ia viata sambata dimineata, dupa o noapte in care a petrecut alaturi de sotia sa si alte cunostinte la o ferma din sat.

Laurentiu Pavaloi era capul unei familii sarace din comuna Schitu Duca, iar in ultimele saptamani trecea printr-o perioada extrem de dificila. Vecinii au povestit despre acesta ca suferea pentru ca nu avea cu ce sa-si creasca copii, acestia fiind vizitati de asistentii sociali care au dat de inteles ca minorii ar urma sa fie trecuti in grija statului.

Trupul neinsufletit a fost gasit de o ruda in jurul orei 4:00 dimineata. Vecinii barbatului au mai povestit ca Laurentiu Pavaloi lucra cu ziua prin sat, iar sotia acestuia obisnuia sa consume alcool mai mult decat barbatul si chiar ar fi avut relatii extraconjugale cu seful unei ferme din apropiere, acolo unde obisnuia sa-si petreaca o mare parte din timp. Cu o seara inainte de tragicul incident, cei doi au fost la o petrecere organizata la ferma respectiva, iar la o bucata de noapte, barbatul i-ar fi cerut sotiei sa mearga impreuna acasa, insa femeia ar fi refuzat si a ramas in continuare la petrecere.

Politistii si criminalistii s-au deplasat in localitatea Poieni din comuna Schitu Duca pentru a face cercetari in acest caz. Se va efectua o necropsie a cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Adauga un comentariu