Actualitate

EXCLUSIV! Scandal monstru la examenul de bacalaureat. Celebrii profesori ieseni si olimpici internationali au lansat o petitie

Publicat: 09 iul. 2016
1
Dupa ce ieri un grup de elevi si de parinti le-au sesizat jurnalistilor de la BZI, faptul ca la subiectul de la fizica a fost o eroare grava a celor care au redactat varianta, astazi un grup de profesori valorosi din Iasi, alaturi de colegii lor din tara si elevi, printre care se afla si un olimpic international, au lansat o petitie prin care solicita ministerului educatiei sa repare eroarea aparuta la proba de ieri.

Citeste si:  EXCLUSIV. Greseala GRAVA la proba de astazi a examenului de Bacalaureat. Totul a fost descoperit la Iasi
 

„Petitia a fost lansata azi-dimineata. Printre altii a fost semnata de cea mai autorizata voce a elevilor romani actuali – Eniceicu Stefan – elev in Bucuresti, cu 3 medalii de aur la internationala de fizica! El a sustinut deja bac-ul dar nu a putut vedea cum asemenea greseala apare in subiect. E un elev medaliat la Internationale !” a transmis profesorul Andu Ouatu de la Colegiul National Iasi.

Pana la acest moment peste 60 de persoane au semnat documentul. Relevant este ca printre acestea se afla si alti olimpici nationali si internationali din toata tara.

Doar in ultimele ore atat profesori de la Facultatea de Fizica de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza alaturi de altiii din tara si strainatate au semnat petitia lansata.”

Vezi aici petitia: https://petitieonline.net/petitie/65684155 

 

Adauga un comentariu