Actualitate

EXCLUSIV! Scandal urias in cea mai luxoasa zona din Iasi! Un afacerist in mijlocul unui conflict incredibil – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 aug. 2017

@ Un vecin plictisit s-a gandit sa alimenteze un scandal izbucnit in zona Bucium, aflata intr-un ritm alert de dezvoltare imobiliara @ Gheorghe Ursu spune ca vecinul nu a respectat limita de proprietate si ca a construit ilegal @ In replica, vecinul reclamat, care este si un om de afaceri local, a precizat ca Rusu este procesoman @ „Nu ai cu cine sa te intelegi. Terenul l-am cumparat de la domnul Cantemir, care avea mai multe suprafete. Tot de la el a luat si Ursu. L-am intrebat pe fostul proprietar si mi-a spus ca nu este nicio problema acolo”, a declarat Septimiu Sidencu @ Totusi, Politia Locala a aplicat amenzi pentru lipsa autorizatiei de construire

O cearta intre doi vecini, proprietari in zona Bucium, a degenarat in ultima luna. Gheorghe Ursu, proprietar al unui teren in zona strazii Stefan Zeletin, s-a dat de ceasul mortii deoarece vecinul Septimiu Aurelian Sidencu, om de afaceri local, ar fi indraznit sa construiasca ilegal pe pamantul acestuia, prejudiciul estimat fiind de doi metri de pamant de la gard pe o lungime de zece, douazeci de metri.

Gheorghe Ursu explica ca intre cei doi este un drum aflat in proprietate privata. Ulterior, in zona a aparut Sidencu care nu ar fi respectat schitele cadastrale si ar fi „ciupit” cativa metri din drum. Dar, culmea este ca gardul nu a fost mutat de Sidencu, aliniamentul fiind pastrat si de alti doi vecini. Chiar si asa, Ursu considera ca are dreptate si ameninta ca va apela la instantele de judecata.

„Eu am terenul cumparat aici cu tot cu drum. Vecinul a intrat cu aproape doi metri pe terenul meu, adica in drum. Noi am platit pentru acest teren. Am vorbit cu vecinul si a spus ca a masurat. Cum a masurat, cu piciorul? Am facut sesizarea la Primarie si am chemat si de la Cadastru. Inginera a spus ca am eu dreptate dupa ce a facut masuratorile. Daca nu se va retrage, voi apela la instanta”, ameninta Gheorghe Ursu.

Citeste si : BOMBA! Scandal URIAS in zona in care traiesc VIP-urile din Iasi! Un proiect imobiliar, de 6.5 milioane euro, arunca in aer tot cartierul

A venit si Politia Locala

In urma reclamatiilor, Sidencu s-a „lipit” si de un control de la Politia Locala, care a aplicat amenzi deoarece constructia nu beneficia de autorizatie emisa de municipalitatea ieseana.

„In calitate de proprietar, a fost amendat deoarece a executat o constructie, parter de 80 de metri patrati, fara autorizatie de construire. S-a aplicat o amenda de 2.000 de lei. S-a dispus si sistarea lucrarilor pana la intrarea in legalitate, daca urbanismul o permite. Termenul este pana la finalul acestui an. Daca lucrarile nu s-au oprit, risca dosar penal. In ceea priveste disputa cu terenul, Politia Locala nu poate interveni, deoarece este un teren privat. Doar instanta de judecata poate stabili cine are dreptate”, a spus Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si : Proprietarul domeniului fabulos din Bucium contesta controlul autoritatilor. Isi sustine nevinovatia cu documente

Acuzatul: „Am fost amenintat, injurat”

Reporterii BZI au reusit sa obtina un punct de vedere si de la Septimiu Sidencu. Acesta a precizat ca vecinii sunt procesomani si ca nici macar nu intelege care sunt interesele acestora. Acesta a recunoscut ca a construit fara autorizatie, dar ca va intra in legalitate. A negat orice amanunt legat de faptul ca ar fi intrat ilegal pe terenul vecinului.

Citeste si : INCENDIAR! Investitorul imobiliar care sta in spatele celor mai scandaloase proiecte ale Iasului: blocuri de locuinte construite „la negru” – GALERIE FOTO

„Domnule, sunt niste procesomani. Am fost injurat si amenintat de ginerele lui Ursu. Acolo am gresit pentru ca am lucrat fara autorizatie. Aveam o echipa pe care o pierdeam pana scoteam actele. Platesc amenda si intru in legalitate. Incerc sa realizez ce vrea de la mine. Eu nu sunt un vagabond. Cum sa intru pe teren? Nu aveam cum. Inseamna ca au intrat toti vecinii pe terenul lui. Gardul este pe acelasi aliniament la toate proprietatile. Nu ai cu cine sa te intelegi. Terenul l-am cumparat de la domnul Cantemir, care avea mai multe suprafete. Tot de la el a luat si Ursu. L-am intrebat pe fostul proprietar si mi-a spus ca nu este nicio problema acolo. Nu stiu pe ce schite s-a uitat”, a declarat Sidencu. Si vechiul proprietar al terenului a explicat ca Rusu nu are motive sa faca scandal.

„Acolo este proprietate privata, dar de care se bucura toti vecinii. Vorbim de calea de acces. Acolo nu sunt probleme, nu a intrat nimeni nicaieri. Nu stiu de ce face aceste lucruri”, a subliniat proprietarul care a vandut terenuri in zona Bucium.

Septimiu Sidencu este administrator al societatiii Unyll Trading S.R.L., ce are ca obiect de activitate „comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate”. In 2016 a inregistrat o cifra de afaceri de 294.401 lei, cu pierderi de 2.000 de lei si un numar de doi angajati.

Citeste si : Marfa pentru DNA! Inca un tun imobiliar dat de Relu Fenechiu! Fostul baron local isi construieste un cartier de vile si blocuri la Iasi – GALERIE FOTO

Comentarii
  • order to memorize and promote:
    order to click: godgodsite.wordpress.com
    who will erase or modify something from wrods written must die.

Adauga un comentariu