Titlurile zilei

Exclusiv! Scene de groază într-un apartament de la Conest Grand Residence! O prostituată aleasă de pe Publi24 a fost violată și sechestrată ore întregi!

Publicat: 01 mai 2020

O tânără a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost „aleasă” de un individ de pe Publi24. Tânăra a cerut ajutorul polițiștilor și a povestit că a fost sechestrată și violată de un individ. Mai multe ore a stat închisă într-un apartament de la Conest Grand Residence, acolo unde a fost chemată de agresor

Poveste cusută cu ață albă la Iași. Zilele trecute, o tânără în vărstă de 29 de ani avea să ceară ajutorul Poliției spunând că a fost sechestrată și violată într-un apartament de la Conest Grand Residence. Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a ajuns în apartamentul respectiv pe data de 27 aprilie. A fost sunată de un individ și chemată în apartament pentru a întreține relații sexuale, contracost. Nici bine nu ar fi ajuns tânăra la locație că a fost amenințată de cel care o chemase. Pentru a o determina să întrețină relații sexuale, agresorul ar fi folosit un cuțit pentru tăiat carnea. Ulterior, ar fi violat-o și ținut-o cu forța în apartament. Asta ar fi durat câteva ore. Înainte să plece, tânăra a fost verificată în geantă de agresor. Acesta i-a luat în jur de 200 de lei și a lăsat-o să plece.

„Agresorul a contactat-o telefonic pe tânără găsind un anunț pe Publi24. După ce a ajuns în apartament a întreținut cu ea relații sexuale. Victima a precizat că a fost amenințată cu un cuțit”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale coordonează ancheta

Oamenii legii au audiat-o pe femeie și trebuie să afle dacă ceea ce susține aceasta este și adevărat. În orice caz, acest gen de anchete sunt destul de dificile. Nu există martori, iar fiecare parte are propria variantă. În orice caz, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) fac verificări pentru a stabili întreaga situație.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, tâlhărie calificată și lipsire de libertate, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că agresorul a fost identificat. Urmează însă să se stabilească adevărul. Trebuie precizat faptul că tânăra agresată a fost dusă în fața unui medic legist din cadrul Institutului de Medicină Legală (IML) Iași, unde a fost examinată. Oamenii legii au vrut să vadă dacă pe trupul său sunt urme de violență. De asemenea, anchetatorii trebuie să aibă suficiente probe pentru a demonstra un posibil viol. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă. Victima este de loc dintr-o comună din județul Iași.

Comentarii
  • Sunt curios cum s-a deplasat la adresă? A completat declarația pe proprie răspundere? Ce a bifat la motivul ieșirii din casa??? Riscă 20.000 lei amendă!!!! Întrucât nerespectand ordonanță militară sa produs o infractiune(posibil viol, posibil sechestrare de persoane și tâlhărie)!! Unde nu-i cap, vai de picioare!!!

  • Mai Cetatean Onest, Boul satului care esti!!! Ia-te de mana cu Iohannus si aruncati-va in Dunare. Anul trecut a fost filmul cu Marica si curva Ana!!! Anul trecut nu era pandemie, deci nu aveai nevoie de declaratie, Boule care esti!

  • Te-au lasat in krul gol, fraiere de ai asa o parere despre femei.La ce mentalitate ai,sa nu te inmultesti, bovino.

  • Dorele, esti cu vaca la radiografie. Nu vezi ca joci in alt film? Ce treaba are Marica cu articolul asta? Stai jos, ai nota 4.

  • Curva orașului are un copil acasă făcut cu Rocco in loc sa stea acasă sa își crească copilul ea se simte bn prin hotele apoi o da in garda și leagă oameni ca nu ia dat bani…sa lase fetița sa o crească părinți lui Rocco ca ea e o mama denaturată o betiva și o haita ieftină

  • Protecția copilului sa se sesizeze ca țăranca are o fetița acasă de crescut barbasu e la frâna și ea rupe belitele prin oraș haita iasului face bani pt oameni sa simțit bn și ce sa facă sa nu aibă carcota cu oameni a inventat o poveste trista :))) hamsii ăștia mici nu uitați ca se eliberează Rocco și richard și va fi deranj

Adauga un comentariu