Actualitate

EXCLUSIV! Schimbare de director la o importanta institutie ieseana

Publicat: 08 oct. 2012
1
In aceasta dimineata va fi oficializata numirea unui nou director la o importanta institutie regionala. Este vorba despre Directia Regionala de Drumuri si Poduri, care de astazi va avea un nou director. In locul fostului director Dan Pila va fi pus in functie Ovidiu Mugurel Laicu, omul de incredere al parlamentarului PSD Anghel Stanciu. Laicu are o istorie controversata, fiind demis chiar si de la Citadin, acolo unde fusese pus in functie tot de protectorul sau. Din cate se pare, Anghel Stanciu a facut presiuni uriase pentru ca Laicu sa fie pus in functie, iar primarul Nichita a acceptat sa faca aceasta mutare, cu gandul la bugetele de zeci de milioane de euro de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri.
Vom reveni cu mai multe amanunte in cursul zilei de maine.
Comentarii
  • ce nume de prostituata,ai! sigur te-ai invartit pe langa Danut,dar ai picat testul pt ca duhneai a transpiratie pe sub aripi! Lasa coada jos,ca asta care vine cica-i impotent!

  • din cite stim noi…….kristy b trebuiasa plece din cauza deszapezirii nu laicu .Laicu a plecat din cauza hotiilor de la citadin hotii facute tot de cei mari actuali si fosti fu t a i in gura de macelari huooooooooogolanilor si perversilor nu va mai ajunge cit s a furat de la aceasta societate case case case sau vile vile vile sau conturi conturi conturi sau duce ti va la naiba de hoti cu seful vostru in frunte jony piticul cu sosete albe bai tarane pacatos de te vad in fata te stropesc in gura cu varianta zero a societatii ********** retard mintal ce esti cacaciosule tot timpul ai tu un as in mineca pina cind butonii tai de aur (o laie ba sula numai becali are)incep sa rugineasaca bombalaule iorga te numesti sau iorgovan cal al lui traian pe naiba
    ca traian era super roman ueeeeee citadin ma sufoc si nu mai pot comenta ca fauck alergie la voi golanilor spurcati hirrrrrrrrrrrrrrrrr

  • Laicu nu e in stare sa duca niste pachete la votare pai poate el sa faca alte activitati, nu cred.
    Pai sluga a lui Stanciu a fost de cand se stie de cand monta corturi prin sate si cutii postale dar cam asta e nivelul lui.
    Stanciu spera la un mandat dar uita ca au mai avut alegeri locale intre timp.

Adauga un comentariu