Local

Exclusiv! Secretarul general al primăriei a fost urmărit de poliţişti în trafic. Încercând să scape a intrat într-o curte la întâmplare

Publicat: 25 mai 2020

Valeriu Nistor, secretarul general al primăriei Valea Seacă a fost urmărit de poliţişti în trafic. Încercând să scape a intrat într-o curte la întâmplare.

„La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Valea Seacă, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autovehicul condus de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Valea Seacă.

Bărbatul nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor, ar fi continuat deplasarea pătrunzând pe contrasens, iar ulterior ar fi parcat și ar fi intrat în curtea locuinței unui alt bărbat, continuându-și deplasarea.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”, se arată în comunicat.

Comentarii
Adauga un comentariu