Economic Local

EXCLUSIV! Seful Jandarmeriei ramane fara vila din Iasi! Proprietatea se afla intr-o zona in plina dezvoltare. Locotenent Colonel: „Este un divort, este un partaj” – GALERIE FOTO

Publicat: 28 aug. 2019

@ In 2014, din comandant de Detasament Mobil la Iasi, a ajuns seful Jandarmeriei @ Ascensiunea profesionala nu s-a potrivit cu cea personala @ Din cauza datoriilor la banci pierde o proprietate din Lunca Cetatuii @ Vila si terenul sunt scoase la vanzare de executori cu 130.000 de euro @ Inspectorul-sef spune ca este vorba de un partaj, dupa ce a divortat de sotie, angajata tot in structura din Maramures @ "Este un divort, este un partaj. Este o actiune de partaj in instanta. Astea sunt problemele mele si ale fostei neveste. In ce calitate ma intrebati?", a precizat Petru Floristeanu @ Vanzarea va avea loc pe data de 19 septembrie, la sediul executorului judecatoresc

Un important sef din cadrul Ministerului Afacerilor Interne risca sa ramana fara o parte importanta din avere. Locotenent Colonel Petru Marcel Floristeanu, inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Pintea Viteazul" Maramures, a ajuns, din cauza datoriilor, sa ramana fara proprietatea din Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, de pe strada Culorilor.

Din cauza unei datorii neplatite catre banci, executorii judecatoresti organizeaza pe data de 19 septembrie, ora 12:00, o licitatie privind valorificarea unui teren de 1.000 metri patrati si o vila compusa din parter si mansarda, cu o suprafata construita de aproape 200 de metri patrati. Acesta mai detine si 20 la suta dintr-un teren alipit proprietatii, pe care se afla o livada lasata in paragina.

Evaluatorii au stabilit ca licitatia trebuie sa inceapa de la suma de 618.891 lei, aproape 130.000 euro. "Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in consideratie obiectiunile. Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul urmarit silit sa se prezinte la data, locul si ora stabilite pentru vanzare, avand asupra lor cartea de identitate, respectiv actele de reprezentare pentru persoane juridice, si pana la aceasta data sa prezinte ofertele de cumparare. Ofertantii sunt obligati sa depuna, cel mai tarziu pana la termenul de vanzare, o garantie de participare de cel putin 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Valentin Silimon.

In descrierea proprietatii se mai arata un gard la strada din stalpi de beton placati cu piatra naturala si panouri din scandura, fantana cu tuburi de beton, fosa septica vidanjabila si un beci sub garajul de 23 de metri patrati.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

Inspectorul-sef: "Este treaba mea si a fostei neveste"

Contactat telefonic, seful jandarmilor din Maramures nu a vrut sa ofere prea multe detalii legate de vanzarea executorilor. "Este un divort, este un partaj. Este o actiune de partaj in instanta. Astea sunt problemele mele si ale fostei neveste. In ce calitate ma intrebati?", a precizat Petru Floristeanu.

Jandarmul mai are proprietati in judetul Iasi. Conform ultimei declaratii de avere, Floristeanu detine o suprafata de 7.000 metri patrati de teren in agricol in comuna Comarna. Dupa ce a fost mutat in Maramures, Floristeanu a achizitionat impreuna cu actuala sotie un teren in Tautii de Sus in suprafata de 1.670 metri patrati si o casa de in suprafata de 98 metri patrati.

Pe numele actualei sotii, Nicoleta Floristeanu, apare un apartament de 65 metri patrati achizitionat in 2017, in Baia Mare. Inspectorul-sef conduce un autoturism marca Dacia Duster, fabricat in 2011. La capitolul datorii, Petru Floristeanu a declarat 112.000 euro si 142.750 lei. In declaratia de avere, venitul anual nu poate fi vizualizat.

Vezi si: Patroana unui restaurant celebru din Iasi, la marginea prapastiei! Cu ajutorul judecatorilor a reusit sa blocheze vanzarea. Totul a inceput de la datorii enorme

Originar din Dolhasca, Petru Floristeanu a fost pana in 2014 comandant al Detasamentului Mobil 1 Iasi, avand gradul de maior. Cu o experienta de aproape 20 de ani, Floristeanu a trecut in CV si participarea timp de sase luni intr-o misiune in Afganistan. Startul carierei a avut loc in anul 2000, cand a fost comandant pluton in cadrul Detasamentului Mobil la U.M. 0903 Bacau.

Comentarii
  • Chiar asa. Sa va dau la muiuca de ziaristi prosti. Nu poate omul sa mai divorteze pt ca se iau ziaristii de el. Ma bulangiilor, dar de porcaletele vostru de patron a. Si. Mio. Nesei, cand mai dati ceva? Ala condamnat penal pentru santaj in presa?!?!?! Cand mai bulangiilor?

  • saracutul! ii trebuie pensie speciala cumulata cu alte venituri ca sa-si mai faca una… bugetari de lux sau mai bine zis paraziti!!!

Adauga un comentariu