Actualitate

EXCLUSIV. Tanara care traversa prin loc nepermis, lovita de o masina care circula pe contrasens – VIDEO

Publicat: 19 apr. 2016

Un accident rutier s-a produs in aceasta dimineata, 19 aprilie, pe pasarela Nicolina, acolo unde o tanara, care a traversat strada prin loc nepermis, a fost lovita de un autoturism Volkswagen Polo. De precizat ca soferul a depasit coloana de masini si a mers o distanta mare pe contrasens, cu viteza, nemaiputand evita impactul. Soferul a ramas la locul accidentului, pentru a o ajuta pe tanara, cel mai probabil urmand sa o transporte la spital. (Sursa video Radar Iasi oficial)loading...

Comentarii
  • S-au intalnit manda cu tanda…cum p la calului sa treci strada ca o VITA bai frateee, cum sa nu te gandesti la ciolanele tale? Iar idiotul care depaseste coloana merita permisul suspendat pe macar 3-4 ani!

  • a gresit si pietonul, dar soferul a gresit mai mult. Pietonul a vazut ca masinile sunt oprite, s-a asigurat in dreapta, dar nu in stanga, pt ca ce a facut soferul nu se face niciodata.

  • dupa cum se vede din filmare soferul mergea pe banda lui nu pe contrasens.iar marcajul era de linie intrerupta nu continua.iar accidentul vad ca nu a fost pe pasarela. eu vad in filmare ca pasalela este in dreapta pt.aaa soferul nu are nicio vina ca ea e cascata si fuge ca o capra.sper sa nu fie ceva grav.hai pa.

    • Baga capul inapoi in namol ca ai iesit degeaba! Manevra golaneasca de depasit coloana care urca pe pod, la 50 de unde bou a dat peste vaca e curba cretinule si daca eu vin de acolo tu unde te bagi daca esti pe contrasens?

Adauga un comentariu