Actualitate

EXCLUSIV! Tentativa de sinucidere in Podu Ros. Un barbat a incercat se se arunce de pe un bloc – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 iun. 2015

Echipele din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi au intervenit sambata seara in cazul unui iesean care a amenintat ca se va sinucide. Barbatul s-a urcat pe un bloc din zona Podu Ros si a amenintat ca se arunca in gol. Echipele din cadrul ISUJ Iasi au intervenit in zona. Pompierii au adus si salteaua gonflabila pentru a-l salva e barbatul care a incercat sa se arunce de pe bloc. Potrivit primelor informatii, ieseanul ar fi recurs la acest gest dupa ce a divortat de sotia sa.

UPDATE 22:00 – Dupa aproximativ patru ore de negocieri si cu ajutorul unei rude, politia, pompierii si jandarmeria au reusit sa-l salveze pe barbat. Acestuia i-a fost oferita o tigara, iar cand ieseanul a intins mana echipele de interventie l-au prins si l-au dat jos de pe bloc.

Comentarii
  • Numai ciori acolo, fii atent ce ii acolo :)). Cine se arunca? Alta cioara ca nu ii se mai duce fimeia la produs si sanki el nu poate munci……n-are bani…

    Eu l-as fi lasat acolo fara salteaua aia gonflabila, salvati oameni care merita sa fie, nu toate ciorile care vor sa ajunga la T.V.

  • Asa ca sintagma de pe pachetele de tigari cum ca „Fumatul poate ucide!” nu mai este universal valabila. In acest caz, daca omuletul nu ar fi fost fumator, poate ca nici nu conta, dar, AICI trebuie spus”Fumatul poate SALVA vieti”!!

  • Vointa fiecarui om trebuie respectata.De ce nu l-ati lasat sa crape? Da-l in p.z.a mamei lui!Numai asa scapa lumea de o parte din handicapati.Adica noi sa fim umani cu sclerozati mintali,care-i duci la Grajduri si ei aleg pe cine sa mai omoare?In cazurile astea nu admit comentarii.Doresc in aceasta situatie cam 80% din parlamentarii Romaniei.Valabil si-n vacanta,c-au muncit teribil de greu.Pas,sarlatani!Curaj!

Adauga un comentariu