Actualitate

EXCLUSIV: TRAGEDIE – Spanzurat din iubire – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 26 iun. 2012

Un tanar de 23 de ani s-a spanzarut intr-o cabana din satul Osoi. Ultima data ieseanul a fost vazut astazi dimineata, aceste lucrand impreuna cu tatal sau la gospodaria unui consatean. Stefan Balaban, i-a spus tatalui sau ca pleaca sa-si viziteze iubita. Cateva ore mai tarziu acesta a fost gasit intr-o cabana din apropriere atarnand in streang. Criminalistii au gasit la fata locului un jurnal in care Stefan Balaban a scris mai multe declaratii de dragoste pentru iubita sa. Din primele cercetari s-a stabilit ca nu exista semne de comiterea unei infractiuni. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru moarte suspecta. Trupul tanarului fiind transportat la morga Institului de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei deceslui.

Comentarii
  • D-zeu sa-l ierte:((:(( a facut un mare pacat pt ca a lasat-o pe ea suferind si distragandu-si viata:((:((era un baiat de nota **

  • Condoleante, il cunosc cat de cat si era un baiat de nota zece, imi sarise odata la bataie dar si-a cerut scuze, asta este o dovada de om cumsecade. Imi pare rau de el. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Adauga un comentariu