News Flash:

EXCLUSIV! Tranzactie de ultima ora in centrul Iasului! Un mahar din transporturi intra in afaceri cu pizzerii. Un dezvoltator imobiliar a scapat de local

19 August 2019
5367 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Orest Galan pizzeria Via Margherita

• Un milionar din Suceava investeste intr-o pizzerie din Iasi • Are afaceri in transporturi si prelucrarea lemnului • A preluat pizzeria administrata de catre dezvoltatorul imobiliar Lucian Ailenei • Noul local va fi amenajat dupa modelul asociatului, care a deschis un local in Radauti • "Vrem sa vedem cum merge si la Iasi. Orest, care a deschis la Radauti, m-a convins. Mie mi-a placut ce  a facut acolo. Vom pastra cam 80 la suta din stilul de la Radauti. Luni ne vom vedea cu un designer si vom cere o parere. Deocamdata incercam cu aceasta locatie. Daca merge bine, ne vom orienta si spre zona Copou. Ne gandim sa acoperim si terasa, ca sa o folosim si pe timp de iarna. Preturile nu vor fi nici mari, nici mici. De exemplu, daca o pizza Margherita costa intre 18 si 27 lei, ne gandim sa o scoatem la vanzare cu 22 lei", a precizat Radu Nicoara • Anul trecut, prin firma de transporturi a avut o cifra de afaceri de peste 20 milioane euro • "Pot anunta ca vom avea o surpriza care ne va diferentia de ceilalti, atat pe plan local, cat si national", a precizat asociatul Orest Galan

O cunoscuta afacere din centrul Iasului a fost vanduta de catre dezvoltatorul imobiliar Lucian Ailenei in urma cu trei saptamani. Timp de aproape 10 ani, Ailenei a administrat pizzeria "Via Margherita" de pe strada Costache Negri. Dar, in ultimul timp, proiectele imobiliare i-au mancat tot timpul, motiv pentru care a scos la vanzare afacerea. Vestea a juns la un afacerist din Radauti, care impreuna cu un asociat au achitat suma de 45.000 de euro.

Mai precis, au cumparat utilajele localului si dotarile si au preluat si angajatii lui Ailenei. Dezvoltatorul imobiliar a ramas doar proprietarul spatiului de aproape 200 mp. In primul an de contract nu va cere chirie pana noii afaceristi vor pune localul pe picioare.

Contactat de reporterii BZI, Radu Nicoara, care detine o firma de transport de succes, a povestit ca s-a hotarat sa intre in aceasta afacere dupa ce a fost convins de prietenul sau Orest Galan, cu o exprienta destul de mare ca pizzer in Italia. Afaceristii vor schimba denumirea pizzeriei. Noua locatie se va numi "Oops Pizza & Burger House".

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

"Vrem sa vedem cum merge si la Iasi. Orest, care a deschis la Radauti, m-a convins. Mie mi-a placut ce a facut acolo. Vom pastra cam 80 la suta din stilul de la Radauti. Luni ne vom vedea cu un designer si vom cere o parere. Deocamdata incercam cu aceasta locatie. Daca merge bine, ne vom orienta si spre zona Copou. Ne gandim sa acoperim si terasa, ca sa o folosim si pe timp de iarna. Preturile nu vor fi nici mari, nici mici. De exemplu, daca o pizza Margherita costa intre 18 si 27 lei, ne gandim sa o scoatem la vanzare cu 22 lei", a precizat Radu Nicoara.

Se poate spune ca afaceristul sucevean experimenteaza si alte posibilitati in acest moment. Din societatea Orient SRL, cu obiect de activitate "transporturi rutiere marfuri", Nicoara a otinut anul trecut o cifra de afaceri de 102.187.780 lei, aproape 21 milioane euro, profit de 2,5 milioane lei, datorii de 33,5 milioane lei, cu un numar de 67 angajati. Datele financiare sunt constante incepand cu anul 2014. Nicoara face afaceri si cu prelucrarea lemnului. Este actionar majoritar in societatea Holz Expert Industry SRL. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de 38,6 milioane lei, profit de 496.308 lei, cu 11 angajati. Nu in ultimul rand, Radu Nicoara este administratorul societatii International Orient Express SRL, cu domeniul de activitate "inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare". Si in acest caz, afacerea este pe plus. Cifra de afaceri este de 1,9 milioane lei, profit de aproape 1 milion de lei, cu un numar de 14 angajati.  

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" - FOTO, VIDEO

Pizzerul: "Vom avea o surpriza care ne va diferentia de ceilalti"

Orest Galan, cel care se va ocupa de partea de bucatarie, a asigurat ca toate ingredientele vor fi aduse din Italia si ca nu va face rabat de la calitate.

"Noi vom veni cu un nou concept de pizza napolitana cu ingrediente din import. Sosul de rosii va fi de top, adus din Italia, nu va fi de pe piata locala. Mozzarella va fi din suta la suta lapte. Cuptorul va fi adus din Italia, vom incerca sa facem pizza pe lemne, daca ne permit proiectul si vecinii. In meniu vom avea pizza, paste, salate, burgeri. Ne vom axa mult si pe micul dejun. Ma voi ocupa personal de pizza pana voi initia un angajat. Este un secret, legat de aluat, pe care fiecare pizzer il are. Faina o vom aduce tot din Italia, dar nu va pot spune... In schimb, pot anunta ca vom avea o surpriza care ne va diferentia de ceilalti, atat pe plan local, cat si national", a precizat Galan.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lucian ailenei via margherita radu nicoara orest galan pizzer
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2019 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 21 queries | Mysql time :0.027545 (s)