Actualitate

EXCLUSIV. Trupul copilului luat ieri de viitura a fost gasit – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 12 iun. 2013

UPDATE 17:10 – Cadavrul copilului in varsta de 3 ani si jumatate, luat de viitura ieri seara, a fost gasit in urma cu putin timp, dupa ce pompierii, politistii si localnicii au inceput cautarile inca din clipa in care micutul a fost luat de ape. Cadavrul a fost gasit intr-o gradina, la un kilometru de locul unde a fost luat de viitura. Trupul baietelului a fost gasit in noroi, langa beciul unei locuinte. Deasupra sa se afla si o poarta, luata, cel mai sigur, de ape.

UPDATE 14:04 – In urma cu putin timp a fost gasit un papuc de-al copilului, iar echipele de cautare spera ca si trupul micutului sa fie in aceeasi zona.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, impreuna cu politisti, pompieri si localnici, continua cautarile in localitatea Andrieseni, in speranta ca vor gasi trupul neinsufletit al copilului de 3 ani si jumatate, luat de viitura ieri dupa-amiaza.

Operatiunile de cautare sunt, insa, anevoioase, din cauza ca in unele zone apa masoara un metru si jumatate, iar in restul satului malul ajunge pana la glezne. In timpul cautarilor, pompierii au reusit sa salveze o batrana, ce era captiva intr-un pod. Aceasta se bagase in pod, de frica viiturii, si nu a reusit sa mai iasa. Pompierii au carat-o in brate, prin apa, pana la echipajul SMURD care i-a acordat ingrijiri de prim ajutor.
 

Comentarii
  • rugati-va ca Dumnezeu sa nu isi intoarca fata de la Romania…in loc sa va ganditi la drepturile homosexualilor..vede-ti furia Lui…

Adauga un comentariu