Local

Exclusiv! Tudorel Toader, victorie covârşitoare. Acesta a fost reales rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza”

Publicat: 11 mart. 2020

Astăzi, 11 martie 2020, au avut loc alegerile pentru rector la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Actualul deţinător al mandatului de coordonator al unităţii de învăţământ superior, prof. univ. dr. Tudorel Toader a obţinut un nou mandat. În total au votat 594 persoane din totalul de 861 alegători. Pentru prof. univ. dr. Tudorel Toader au fost 283 de voturi (47,64 %), iar  pentru contracandidatul său, conf. univ. dr. Adrian Muraru, 219 (35,35%), 98 nule (16,49%) și trei albe (0,52%).

 

 

Comentarii
  • Furt in stil sovietic la voturile anulate prin declararea lor nule , Cum dracu’ au votat aia ,,,,capete luminate , ca doar nu au votat alde tanda si manda beti din fundul satului , Si voi mai faceti apologia magariilor si aranjamentelor , in stilul lui STALIN …..,, Nu conteaza cine voteaza , conteaza cine numara voturile”

  • Dacă aceasta mizerie umana, care a făcut atat rău poporului roman cât timp a fost ministrul justiției, a putut fi ales sa conducă elitele intelectualității ieșene, eu nu mai am nimic de spus, nici un fel de respect pentru ei, mi.e jenă efectiv. Acești individ trebuia linșat, trebuia sa aibă bunul simt sa nu mai scoată capul în veci pe străzile acestui oraș, sa plece departe în munți, sa nu.l mai vadă nimeni. Rusine sa va fie celor ce l.ati ales, sunteti complicii lui la nenorocirea romanilor. Nici cel mai mic respect pentru voi.

  • Su eu care credeam ca asta micu o sa aiba voturi doar de la cei 3 frustrati. Dar mai sunt si altii care sperau sa se pricopseasca intr-o speranta desarta. NORMALITATE!

  • Mizerie ești tu mă cârpă. Judecă și apreciază omul după IQ(dacă știi ce înseamnă) și nu după convingerile tale politice.

Adauga un comentariu