Actualitate

Exclusiv! Un barbat a murit pe santierul Aerostar din Iasi! A fost strivit de o chinga care s-a desprins – UPDATE/ FOTO, VIDEO

Publicat: 15 aug. 2019

UPDATE: Intre orele 10.00 -11.00, un apel la 112 a anuntat faptul ca un accident de munca s-a produs la o societate comerciala din Iasi. Accidentul s-a soldat cu decesul unui barbat in varsta de 34 de ani. Acesta desfasura activitati de lucru in cadrul societatii ce functioneaza in curtea Aeroportului din Iasi, moment in care o schela metalica a cazut peste el. In urma incidentului, barbatul a ramas inconstient, lovitura fiindu-i fatala, neraspunzand manevrelor de resuscitare. Cercetarile continua.

UPDATE: Criminalistii au ajuns la fata locului si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului. 

UPDATE: Barbatul a fost pur si simplu strivit de chinga care s-a desprins. Ajunsi la fata locului, medicii SMURD nu au mai putut face nimic si au constatat decesul muncitorului.

UPDATE: In urma ultimelor informatii intrate in posesia redactorilor Buna Ziua Iasi, incidentul s-a produs in momentul in care o chinga care sustinea macaraua s-a rupt si a cazut peste el.

Stire initiala: In urma cu putin timp, un barbat si-a pierdut viata pe santierul de la Aerostar. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, barbatul este un muncitor si o schela ar fi cazut pe el. Lovitura i-a fost fatala. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar in pofida eforturilor facute de medici, viata barbatului nu a mai putut fi salvata. Polistitii prezenti vor stabili cu exactitate circumstantele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

Comentarii
Adauga un comentariu