Actualitate

EXCLUSIV: Un cunoscut director revine la conducerea unei importante institutii iesene!

Publicat: 21 mart. 2013
1

UPDATE 14:06 – „Este adevarat ca am fost schimbat din functie. La acest moment nu stiu ce voi face, este posibil sa raman, in continuare, la Casa de Cultura a Studentilor, sau sa fac altceva. Inca nu m-am decis”, spune fostul director CCS, Catalin Nicoara.

UPDATE 10:23 – „Practic, de astazi sunt noul director al Casei de Cultura a Studentilor Urmeaza sa vina si numirea oficiala. Imi propun sa readuc activitatile institutiei la nivelul celor din anul 2009. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem”, a declarat noul director al CCS.

Numire importanta la nivelul conducerii unei prestigioase institutii iesene. Astfel, pedelistul Catalin Nicoara a fost schimbat din functia de director al Casei de Cultura a Studentilor (CCS) – Iasi cu liberalul Adrian Caliman. Acesta se pare ca a primit ordinul de numire pe aceasta pozitie de la Ministerului Tineretului si Sportului inca de la inceputul acestei saptamani (luni, 18 martie 2013 -n.r.).

Consilier judetean, Caliman s-a mai aflat la sefia CCS, timp de cativa ani buni, in perioada 2005- mai 2009. Pana acum, ocupa pozitia de consilier la Compartimentul Cultural al CCS. Catalin Nicoara, deja fost director, la doar 23 de ani conducea Casa de Cultura. Acesta a absolvit Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC).

Comentarii
Adauga un comentariu