Actualitate

Exclusiv! Un iesean are nevoie de ingrijiri medicale! In timp ce se afla intr-un mijloc de transport in comun si-a rupt mana

Publicat: 16 nov. 2018

In urma cu putin timp, un iesean are nevoie de ingrijiri medicale. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, ieseanul se afla, atunci cand s-a produs incidentul, intr-un mijloc de transport in comun. Conform unor informatii, barbatul si-ar fi fracturat mana din cauza unei frane puse de conducatorul auto. Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a acorda primele ingrijiri medicale.

Comentarii
  • Niste soferi total neprofesionisti cu 0 chemare spre meseria asta, ei dau vina pe calatori ca nu se tin bine, DAR CAT DE BINE SA TE TII BA BOULE?! In Germania sunt autobuze identice cu ale noastre, insa soferii de acolo stiu sa conduca si nu pun asemenea frane. Care mai e explicatia soferilor din Iasi in cazul asta? Angajeaza tot felul de gunoieri, pentru ca CTP asta este in final, firma de gunoieri, care faciliteaza transport in comun, avand la conducere oameni mediocri care nu dau doi bani pe asigurarea unor servicii de calitate si a unor salarii de calitate catre angajati, luand cei mai mediocri si saraci oameni si mentinandu-i in conditii mizere, prestand servicii mizerabile.

Adauga un comentariu