Actualitate

EXCLUSIV! Un om de afaceri iesean a spulburat doi soti aflati pe motocicleta – FOTO, VIDEO

Publicat: 18 apr. 2014

Doua persoane, sot si sotie, au fost spulberate de pe motocicleta de un autoturism marca Lexus condus de Lucian Grecu, patronul hotelului Unirea. Omul de afaceri nu a acordat prioritate de trecere la iesirea de pe o strada laturnalnica si a lovit pe cei doi soti care se aflau pe motocicleta circuland cu viteza dinspre Agronomie spre Breazu. Cele doua victime au fost transportate de urgenta la spital. Patronul hotelului Unirea a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a aratat ca nu consumase bauturi alcoolice. Pe numele se va deschide dosar penal de vatamare corporala din culpa.

Citeste si: EXCLUSIV. Accident rutier cu doua masini in Canta – UPDATE FOTO

Citeste si: EXCLUSIV. Accident rutier in Canta. A fost solicitat un echipaj SMURD – FOTO

Comentarii
  • Ma c.a.c si ma p.i.s pe masina rosie cu soldati smurd a lui cimpoesu iapa spitalului spiridon care a rupt paturile spitalului cu brancardieri si acum se da in barci cu soldatii si plutonerii smurd da la isu ! Demiteti iapa rosie cimpoesu cu bascalia de parasoldati rectologi !!!

  • Smurdul iar a trimis masina cu soldati la un accident rutier si o gramada de cadre medicale asistenti si medici iau drumul strainatatii ! Smudul ucide viata !!! De ce smurdul trimite doar oameni fara pregatire medicala la un accident rutier ?

  • felicitari domnilor „ziaristi” care chiar „isi fac treaba”…. spre stupoarea acestor anchetatori va anunt ca cei doi nu sunt soti chiar daca au acelasi nume….de asemenea radarul dvs ochiometric a scris ca cei doi aveau viteza….si cam ce viteza aveau d-lor? asa la ochi? … de ce nu mai bine faceti o atentionare catre soferi care nu se asigura si care nu dau prioritate celorlalti participanti la trafic….ce conteaza ca e patronul de la Unirea? conteza ca cei doi tineri sunt acum in spital cu rani destul de grave din cauza ca cineva nu s-a asigurat…

Adauga un comentariu