Local

Exclusiv! Un șofer de autobuz a fost rănit după ce a uitat să tragă frâna de mână – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 26 feb. 2020

UPDATE: „Un bărbat, în vârstă de 57 ani din Iaşi, şoferul unui autobuz a încurcat autobuzele şi încercând să urce într-un alt autobuz, şi-a prins piciorul în portiera din faţă. Acesta a suferit un traumatism de femur soldat cu fractură deschisă pentru care a intrat direct în sala de operaţii la ortopedie.”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

Știre inițială

În această seară, în zona Copou, un șofer de autobuz a fost rănit. Acesta a coborât din mijlocul de transport când deodată a sesizat că autobuzul a început să se miște.  Din dorința de a opri vehiculul acesta a incercat sa sară în interior. A alunecat și a căzut, rănindu-se la picior. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical SMURD și unul de poliție.

Revenim cu detalii!

 loading...

Comentarii
  • Gresit,nu că a uitat să tragă frîna de mină ,ci simplu fapt că a văzut autobuzul ce pleca în cursă și a crezut că era a-l lui la derminat să fugă și să încerce să-l oprească .Doar niște fotografii făcute la fața locului și o informare din tras cu urechea ,nu cred că e jurnalism profesional.

Adauga un comentariu