Actualitate

EXCLUSIV! Un student s-a spanzurat in camera de camin. A fost gasit dupa trei zile-FOTO,VIDEO

Publicat: 02 iun. 2013

Un tanar de 22 de ani din Tecuci, student la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, Facultatea de Hidrotehnica, a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul T2. Indiciile arata ca acesta s-a spanzurat in urma cu trei zile, deoarece cadavrul a fost gasit abia astazi de colegul sau de camera, care fusese plecat acasa. Colegii acestuia nu-si explica gestul si spun ca acesta nu a lasat in urma vreun bilet de adio. Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie.

Comentarii
  • esti un comentator pe cinste, in afara ca nu are ce cauta comentul tau la un astfel de articol … daca nu apreciezi ce se face la hidro fugi in munti si nu te mai plange ca e o inundatie sau ca atunci cand ploua nu e apa pe strazi ca unu a stat si a facut calcule de preluare a apei de catre canalizare …
   CONDOLEANTE FAMILIEI!

 • sunt numai informatii eronate … mai bine v-ati informa mai bine inainte de a scrie asa ceva . 1: nu este student la hidro , 2 : nu are inca 22 de ani iar 2 : a murit de 3 zile da el ieri a fost vazut in viata nu ?

 • Nu mai publicati toate prostiile, dragi reporteri:
  1. nu era student la Hidrotehnica
  2. doar faptul ca colegul sau a plecat acum 3 zile acasa nu implica faptul ca s-ar si fi sinucis acum 3 zile

 • O fapta ce denota prostie inimaginabila,lasitate si egoism(ala nu se gandeste la parintii si apropiatii lui?).Pentru oameni ca astia nu am mila deloc,din punctu meu de vedere un serviciu pentru rasa umana.Nu neg faptul ca este o tragedie cumplita dar deasemenea sa nu scapam din vedere ca el a ales asta.

  • Corect.Plus ca umbla numai drogati si beti.Viitorul Romaniei.Asa oameni avem,asa tara meritam.Ii doare in pla de scoala,merg doar ca sa fu ta banii parintilor.

 • Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

  • Ba ‘crestine’ tu esti o scursura a societatii,un jeg de om care desi se autopretinde om religios nu esti decat un ***** care se foloseste de o asemenea faptu sa faca reclama.Din cauza ta si a altora ca tine,viermi nenorociti,se duce dracu religia.Tu esti crestin adevarat cum zboara porcu.

 • sunt o blonda sexy, apetisanta plinuta . Ce ofer clipe de neuitat fanteziilor la care ai visat . Detin locuinta . 0763188490

 • Dumnezeu sa-l ierte k a facut un asemenea gest. Nu conteaza unde era student.Era un tanar care avea viitorul in fata. De ce oare spitalele de psihiatrie sunt pline de tineri bolnavi psihici si destul de frecvent tinerii isi pun capat zilelor?

 • Dumnezeul sa-l ierte 🙁 … voi astia care comentati doar sa va aflati in treaba nu aveti caracter. Nu-l cunosteati pe acest baiat pentru a afirma fel si fel de prostii. Sa va fie rusine, tineti umbra pamantului degeaba

Adauga un comentariu