Eveniment-Social

EXCLUSIV! Un taximetrist si-a facut cumparaturile cu pistolul. Politistii i-au deschis dosar penal

Publicat: 29 iul. 2013

@ Barbatul a intrat intr-un magazin din zona Podu de Fier, iar dupa ce si-a facut cumparaturile, a uitat pistolul pe un frigider

Un taximetrist in varsta de 34 de ani a lasat cu gura cascata vanzatoarele unui magazin alimentar din zona Podu de Fier, dupa ce si-a uitat pistolul pe un frigider. Individul iesise din tura de noapte, cand s-a oprit la magazinul alimentar. „Avea pistolul asupra sa, intr-o sacosa. A pus sacosa pe un frigider si a uitat-o acolo. Dupa un timp, angajatii societatii s-au uitat in punga respectiva si au vazut pistolul. Au pus mana imediat pe telefon si au sunat la serviciul unic de urgenta 112”, au povestit surse din ancheta.

Individul a plecat linistit acasa si s-a culcat. Si-a dat seama ca nu mai are pistolul abia dupa cateva ore bune, cand s-a trezit din somn. De altfel, la audieri, barbatul le-a marturisit politistilor ca a uitat pistolul din cauza oboselii. Acesta nu a mentionat de ce avea pistolul asupra sa, mai ales ca, in urma verificarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca nu detine permis port-arma. Barbatul are un permis pentru a tine arma cu bile de cauciuc in locuinta, dar acesta nu-i permite sa poarte pistolul si in locurile publice. „Barbatul, in varsta de 34 de ani, Marian B., a uitat pistolul in incinta societatii comerciale. Politistii au fost sesizati de angajatii magazinului, s-au deplasat la fata locului si au demarat verificarile in vederea identificarii posesorului. Persoana a fost identificata si audiata. Pe numele acesteia s-a deschis dosar penal de port fara drept de arma neletala, urmand a fi sanctionat si pentru faptul ca a uitat arma”, a declarat Ana Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.



loading...

Comentarii
Adauga un comentariu