Actualitate

EXCLUSIV! Un tir a produs haos pe Bucium. Soferul avea o alcoolemie de coma – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 01 oct. 2013

Un TIR care transporta lemne s-a rasturnat, noaptea trecuta, pe Bucium, dupa ce a intrat in balans si a smuls gardul unei locuinte. TIR-ul a intrat in curtea oamenilor, iar lemnele s-au rasturnat, de asemenea, pe proprietatea iesenilor. Soferul abia se mai putea tine pe picioare, iar dupa ce l-au testat alcooscopic, politistii si-au dat seama ca acesta nu se afla in stare de soc si nici nu era speriat, ci bause alcool. Barbatul avea o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Comentarii
    • Asta ziceam si eu: dupa ce ca i-a taiat lemnele din padure, i le-a fasonat, i le-a adus acasa, le-a descarcat si i-a mai facut si surcele pentru aprins focul (din gard), mai chemi si politia sa-i puna fiola… La ce iarna vine, putea sa-i dea o mana de ajutor sa-si puna omul masina inapoi pe roti! Cata meschinarie ! (GLUMITZA, ca la modul serios, puscaria este garajul unui astfel de sofer!!!).

  • Aveti cumva mai multe poze cu capetele bustenilor din autotren, din care sa reiasa daca acestia au fost marcati, sau nu??? caci tupeul soferului ma face sa cred ca se bazeaza…Intrucit la adevaratele tunuri, in ceea ce privesc taierile ilegale, se „lucreaza” cu tirurile, nu cu caruta…

  • 1.18 mg/l inseamna la tine aproape de coma? Distorsionezi peste masura adevarul. De la 1-2 beri poti sari cu usurinta pragul de 0,5mg/l si nu mai e mult pana la valoarea de mai sus. Redactorasule, tu la 3-4 beri te duci de unul singur la spital de teama sa nu intri in coma?

    • Amice, 1.18 in aerul expirat inseamna aproape dublu in sange, deci da, imbecilul ala era aproape de coma alcoolica, si sigur nu bause doar cateva beri.

  • Ziaristu`,sigur n-ai fost acolo sa faci pozele (le-ai luat de la politistul care a facut cercetarea la fatzxa locului) ca altfel ai fi stiut ca acolo e Sos.Barnovei

Adauga un comentariu