Eveniment-Social

EXCLUSIV! Universitatea Cuza din Iași a primit cifra de școlarizare pentru anul academic 2020 – 2021! Instituția va avea și un nou program de masterat didactic

Publicat: 20 mai 2020
Tudorel Toader, rectorul Universității
Tudorel Toader, rectorul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași

Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași a primit cifra de școlarizare pentru anul academic 2020 – 2021! Instituția va avea și un nou program de masterat didactic.

Care este cifra de școlarizare pentru anul viitor academic la Universitate Cuza din Iași. Va fi și un nou program de master pe zona didactică

Astfel, Universitatea Alexandru Ioan Cuza a primit, prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării (MEC) aceleași locuri ca anul trecut academic.

„Numarul de locuri este acelasi ca cel de anul trecut. Noutate este ca, la programe de master sunt alocate 50 locuri pentru cel didactic, și care este nou infiintat, pe care il va coordona prof. univ. dr. Constantin Cucos de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației respectiv coordonatorul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din Universitate. Merita apreciat ca, in tara, doar opy universitati vor avea masteratul didactic, fiecare a cate 50 de locuri”, a declarat prof, univ. dr. Tudorel Toader, rectorul Universității Cuza.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale

Câte locuri sunt distribuite la programe de licenta, master și doctorat la Universitatea Cuza

În acest context, defalcat la UAIC vor fi, pentru anul universitar 2020 – 2021 nu număr total de 3.500 locuri la programe de licenta, 2.150 la master respectiv 155 la doctorat. Asta la nivelul celor 15 facultăți ale celei mai vechi universități moderne a României.

Școli de Vară, on-line și gratuite, oferite de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” elevilor de liceu
Adauga un comentariu