Actualitate

EXCLUSIV/UPDATE! Accident rutier in zona Podu Ros! Un autoturism echipat taxi implicat – FOTO

Publicat: 12 iul. 2019

UPDATE – Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate, soferul autoturismului marca Skoda neacordand prioritate autoturismului echipat taxi. 

UPDATE – In urma accidentului a rezultat o victima, un client din autoturismul echipat taxi. Aceasta a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la spital. 

UPDATE – In accidentul rutier au fost implicate doua autotusime, un autoturism marca Skoda si un autoturism marca Dacia Logan echipat taxi.


Stirea initiala – In urma cu putin timp, un accident rutier s-a produs in zona Podu Ros.

Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin se pare ca un autoturism echipat taxi a fost implicat intr-un accident rutier. 

Vom reveni cu detalii. 

Comentarii
  • Normal ca este implicat si un taxi, bovinele orasului. Sunt implicati in accidente zi de zi nu respecta nici o regula analfabetii cu 2 clase cu permis de conducere !

    • eu sunt absolut sigura ca tu te hranesti cu puli in gat ..si al dracului ca-ti si place tarfulita mica ce esti…mereu pe faza tremuri de fericire si transpiri cand te injura cate unul..te-am observat eu!

  • Intersectia din Podu Ros este atipica si din cauza aceasta sunt accidente frecvent. Intersectia aceasta nu este sens giratoriu si de aici, confuzia.

  • Rusine autoritatilor ca nu isi fac treaba , soferii lucreaza cate 24 ore sunt rupti de oboseala sa poate da taxa de smecher la patron sa si plateasca taxa pt autorizatie RUSINE PRIMARIA IASI CA II LASA sa faca aceste treburi sunt care au 100 autorizatii inchiriate ex 100x 200 euro lunar la negru RUSINE ANAF.Rusine ITM . DE CE NU SE IAU MASURI? AUTORIZATIILE SE VAND LA NEGRU 20000EURO BUCATA . ASTA E MOTIVUL ACCIDENTELOR.

Adauga un comentariu