Actualitate

EXCLUSIV/UPDATE! In urma cu putin timp, Baroul Iasi si-a ales decanul! Victorie clara a candidatului sustinut de fostul decan. Rezultat final: 314 la 187 voturi

Publicat: 16 mai 2019
1

UPDATE – Daniel Atasiei a avut o prima reactie printr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook:

"Le multumesc din inima celor 187 dintre colegii avocati care au considerat ca as fi potrivit sa fiu Decan. Chiar daca infrangerea doare, aceasta incredere foarte mare imi arata ca decizia de a candida a fost cea corecta. Sa lupti pentru ideile tale merita, indiferent de situatie.

Trebuie sa acceptam rezultatul si sa privim spre viitor. Adunarea Generala a decis ca dl. Tudor Duca sa fie Decanul nostru. Ii doresc intelepciunea de a fructifica in beneficiul Baroului aceasta onoare pe care colegii i-au facut-o.

Pe mai departe, din pozitia de Consilier al Baroului, ma voi stradui cat mai mult pentru a aduce beneficii breslei noastre" este mesajul postat de Daniel Atasiei pe pagina personala de Facebook. 

Stirea initiala – Reporterii Buna Ziua Iasi prezinta in exclusivitate rezultatele de la alegerile pentru functia de decan, alegeri care au avut loc in cursul zilei de astazi: Tudor Duca a obtinut 314 voturi iar Daniel Atasiei a pierdut cu 187 de voturi. Victoria lui Tudor Duca este una cat se poate de categorica, acesta fiind candidatul sustinut in mod clar de fostul decan, Marius Striblea.

Numaratoarea voturilor s-a incheiat in urma cu doar cateva minute. Urmeaza ca membrii comisiei electorale sa valideze acest vot si sa afiseze rezultatul.

Reporterii BZI va vor tine la curent cu toate detaliile. 

Comentarii
Adauga un comentariu