Actualitate

EXCLUSIV – UPDATE! Incendiu de proportii la hotelul STUDIS. Muncitorii i-au dat FOC! – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 21 sept. 2016

In urma cu cateva minute un incendiu de proportii a pornit la hotelul STUDIS, pe langa Politia Municipiului Iasi. In zona au intervenit pompierii doua autospeciale de stingere si scara. Incendiul se manifesta la nivelul acoperisului. La fata locului au mai intervenit si un echipaj SMURD si unul de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi

UPDATE 14:13 – La fata locului a mai sosit un echipaj de stingere. Pompierii se lupta pentru lichidarea incendiului. Fumul inecacios a cuprins intreaga zona.

UPDATE 14:30 – In aceste momente pompierii au decopertat acoperisul cladirii pentru a stinge flacarile. De asemenea, numarul autospecialelor a fost suplimentat cu inca doua masini de stingere.

Citeste si: ISUJ: Incendiu la o centrala de incalzire a uleiului din Targu Frumos 


UPDATE 21:44 – In urma verificarilor facute de pompierii ieseni, sursa de sprindere a fost flacara produsa de lampa cu combustibil gazos.Primul material care a ars, a fost vata minerala. Cauza principala ce a dus la producerea incendiului a fost focul deschis in spatii inchise.

Comentarii
  • eeeeee proportii. nu mai exagerati mai fratilor in halul asta. eu locuiesc aproape de caminul ala si nu a fost chiar de proportii. Daca era de proportii cum scrieti voi, trebuia sa ajunga si la casele vecine cu acel camin. a fost mai mult fum decat foc.

Adauga un comentariu