Local

EXCLUSIV! Vedetele au aflat de povestea „tăticului călăreț” de la Iași! Cătălin Moroșanu și fratele lui l-au vizitat pe Sergiu și i-au dat vestea cea mare – VIDEO

Publicat: 28 mart. 2020

Povestea lui Sergiu, „Tăticul călăreț” de la Iași, a ajuns și la urechile vedetelor. Astăzi, Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, l-au vizitat și i-au adus mai multe produse alimentare și nu numai. „Când am aflat că este de la Iași, am zis că trebuie neapărat să-l cunosc. Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă”, a spus Cătălin Moroșanu. Pentru Sergiu, gestul făcut de Moroșanu a fost mai mult decât emoționant. Tânărul tată i-a mulțumit luptătorului pentru tot, iar imaginile vorbesc de la sine! „Nu mă așteptam să vină Cătălin Moroșanu la noi… mulțumesc mult…”, a spus tânărul. Cătălin Moroșanu și ziarul BUNĂ ZIUA IAȘI se vor implica pentru ca viața acestui tânăr să se schimbe.
Comentarii
 • Un gest deosebit.Unde este sprijinul statului fata de parintii care au in grija 3 copii.
  Cindva era mama eroina primea un venit permanent. Copii abandonati primesc prin asa zisii parinti maternali niste sume uriase…..dirijate de o armata de salariati…..

 • Da ce gest de piar, de reclama! Da a mirositbde bani, ca de mult nu se mai auzise de el!!! Ha ha ha ha, baaa dar unde sunt banii, Morosanu nu ajuta cu nimica sistemul medical??? „casa share”. Morasane lasa casa, ca e jobul la „casa share”, tu vezi de CHILOTAREALA!

 • Cataline iti string mina intre bucile curului ,ca tu esti vai de capul tau FLAMINDU-LE ,
  DA CEVA DE POMANA LA POLITIA COTNARI CA SARACIII N-AU SPIRT SI DEZINFECTANT ,N-AU MASTI SI N-AU OAMENI MOTIVATI ,HANDICAPATILOR

 • Sergiu si la toata familia ta ,felicitari din Bucovina,ati dorim sati educi copii an omeni e si modestie,asa cum esti si tu cu sotia ta,sa te bucuri mereu de ceia ce ati va da bunul Dumnezeu .Sa fiti sanatosi si mult,mult curajosi,sa stiti ca va sustinem….

 • Foarte frumos și de admirat gestul domnului Cătălin Moroșanu, dar:
  -suntem în plină pandemie și trebuie să respectăm strict reguliile de igenă.
  Poate cine mai merge la un copil nou născut în această perioadă să fie mai precaut.

 • curva de morosanu isi face reclama pe spatele saracilor astia ,a uitat prostanu cand l-a pus pe varusu in armata si l-a calcat cu bocancii pe cap ? morosanu e un marlanete prostan de la tara ,nu uitati ,degeaba se faleste ca a dat cu pumnu ca cei care il cunosc stiu ca a fost si v-a ramane un prostan !in dalas sunt sute in situatia asta ,de ce nu sunt ajutati toti mai ales acum ?

 • DOAMNA TAMARA BUCOVINA NU ESTE LA IASI, BUCOVINA ESTE IN ZONA DE MUNTE A SUCEVEI. GURA HUMORULUI CANPULUNG MOLDOVENESC SI SATELE DIN INPREJURIMI ! ACOLO ESTE MOLDOVA!!

 • Care Tată tânăr- -3 puradei- , chiar fac copii doar pentru ajutoare? .. În 3 ani – 3 copii dar nu 4 pereți ! Țineți MINTE: De ce plătesc DISCIPLINAȚII toate BELELE făcute de cei fără ASIGURARE MEDICALĂ, Spitalizare! Ajutoare, Alocații. ,acum CEI DIN BALȘ cer primarului MÂNCARE! Azi în BALȘ Mâine-din Constanța-n OAȘ! Mîncare, medicamente, ,haine, curent, apă,gaz,…toate li se cuvin ! Asta-i DIASPORA ce V-a votat HERR!???

Adauga un comentariu