Actualitate

EXCLUSIV! Vestea anului pentru toti iesenii! S-a lansat serviciul UBER la Iasi. De acum inainte puteti calatori in conditii mult mai bune si la preturi mult mai mici

Publicat: 21 feb. 2019

@ Un serviciu extrem de asteptat de locuitorii municipiului Iasi isi face intrarea de astazi in oras @ Sute de soferi din Iasi sunt asteptati sa se inscrie la serviciul UBER, cea mai noua si viabila alternativa de transport in municipiu @ Exista deja peste 15.000 de ieseni care si-au descarcat deja aplicatia UBER pe telefoane! Cursele vor putea fi platite atat cash, cat si cu cardul!

 

Veste importanta pentru locuitorii municipiului Iasi. De astazi, incepand cu ora 12.00, la Iasi va functiona serviciul de transport UBER, o alternativa viabila si optima la calatoriile de tip taxi. Astfel, un serviciu la care au achiesat mii de soferi in Bucuresti, Cluj sau Timisoara, va ajunge si la Iasi pentru a putea fi folosit si de catre locuitorii urbei moldave. Daca bucurestenii sau clujenii se bucura de un astfel de serviciu de transport de ceva vreme, acum UBER va intra si pe piata din Iasi. De altfel, iesenii merita sa aiba parte de un serviciu normal si corect, mult mai viabil si apropiat de calatori. Chiar daca soferii masinilor care circula in regim taxi muncesc pentru a avea un venit decent, acest serviciu a ajuns sa fie controlat in totalitate de mafia taximetrelor. Patronii firmelor de taximetrie au ajuns sa tremure si sa recurga la tot felul de masuri pentru a opri venirea in Iasi a acestui serviciu. Firmele de taximetrie s-au organizat intr-un cartel, au impus aceleasi tarife pe piata, astfel incat calatorii sa nu poata cauta o alternativa.
Toate acestea se vor schimba odata cu lansarea serviciului UBER in Iasi. UBER vine cu preturi mai mici si conditii mult mai bune de transport, fapt reliefat si de calatori.

Iata ce parere au iesenii despre fiscalizarea curselor de taxi – FOTO

Intr-un interviu publicat recent de cotidianul BUNA ZIUA IASI, intr-o proportie covarsitoare, iesenii intervievati au fost de acord cu venirea in oras a UBER, sustinand ca acesta este un serviciu bun si necesar si mult mai bun decat taxiurile clasice. Printre principalele avantaje precizate de catre ieseni se regasesc tarifele mai mici de care pot beneficia atunci cand calatoresc cu Uber, posibilitatea platii cu cardul, dar si multe alte utilitati pentru calatori si soferi deopotriva. De altfel, si autoritatile locale sunt de acord cu venirea in municipiu a UBER, tocmai pentru fluidizarea calatoriilor, asta dupa ce tot mai multi ieseni au ajuns sa se planga de serviciile de taxi. 

Exclusiv! Batausul Mircea Manolache, audiat ieri la Politie pentru ca a batut o femeie si apoi a sters imaginile video! Venirea UBER la Iasi l-a scos din minti
Conducatorii auto care vor sa se inscrie si sa lucreze la UBER, tocmai pentru a castiga intre 6.000 si 7.000 lei lunar, acestia o pot face accesand adresa de e-mail contact@uberiasi.ro, sa intre pe www.uberiasi.ro sau la numerele de telefon

0739 145 573
0721 216 341
0721 216 527

Iesenii sustin intrarea Uber in oras! Oamenii sunt nerabdatori sa incerce aceasta aplicatie – FOTO, VIDEO

Tarifele Uber în Iasi

Tarifele Uber in Iasi sunt transparente si sunt afisate în aplicatie înainte de a comanda o cursa. Toate platile sunt înregistrate electronic, indiferent daca sunt achitate cash sau card. Toate cursele vin cu o factura fiscala care poate fi descarcata de utilizatori din contul lor Uber.

Tarif de baza    Pe minut      Pe kilometru      Tarif minim     Tarif de anulare (daca pasagerul anuleaza cursa dupa 2 minute )

   2.0 lei                0.3                   1,8 lei             7 lei                7 lei

Astfel, o calatorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, în conditii normale de trafic. Daca este prima data când folosesti aplicatia Uber, adauga codul promotional HelloIasi (meniul din stânga, Plata – Adaugati promocod) pentru a te bucura de prima calatorie gratuita, în limita a 10 lei.

Inca o confirmare! Uber a platit mai multe taxe decat cele mai mari companii de taxiuri la un loc

 

Comentarii
Adauga un comentariu