Actualitate

Exclusiv! Zeci de proiectile din timpul Al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-o localitate din Iasi – FOTO/VIDEO

Publicat: 07 apr. 2019

In aceste momente, mai multe echipaje de pirotehnisti intervin in localitatea ieseana Strunga. Pirotehnistii au fost alertati de faptul ca in padurea din localitatea Strunga au fost gasite mai multe proiectile din timpul  celui de-al Doilea Razboi Mondial. Prezenti la fata locului, si in urma unor cautari preliminare, oamenii legii au gasit 47 de proiectile de calibrul 100 mm inca neexplodate. Cautarile continua. Maine, pirotehnistii vor asana munitia.

Din cate se pare, teritoriul in care aceste proiectile au fost gasite a fost, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, linia frontului.

Comentarii
  • Ca unul care se pricepe la boambe, zic că nu e nevoie. Mie, boambele alea îmi zic altceva. Că noi am fost odat pretini cu nemțoii cu cap pătrat, ș-am mâncat o bataie soră cu moartea. Ne-au mers fulgii. Mă uit la boambele alea rujinite, și văd viitorul Uniunii Europenești, condus de o nație spurcată. Le-aș împacheta și le-aș trimite băboiului nemțesc, la Berlin, cu rugămintea să-și ia borăniile naziste de pe la noi, și să lase România așa cum a fost până-n ’39.

  • Ovreii… ca ovreii. Fiecare cu prăvălia și daraverile lui. Însă, după aia a venit musteața lui Adolf. Care s-a-nțeles cu rușii, să ciuntească România. Care ne-a dus de lanț în Rusia, drăgăliță Doamne să ne dea înapoi ceea ce tot el ne-a luat, în înțelegere cu Stalin. Și care ni i-a adus pe ruși pe cap, pierzând războiul. Ca să nu mai spun că comunismul în Rusia, tot nemțoii l-au plantat. De aia am rugat frumos baba de la Berlin să vină să-și ia boambele și ciolanele nemțești de pe-aci, și să se ducă la toți dracii. Nu te întreb de concluzie, că n-ai așa ceva.

    • Se scrie corect: „Russia”, nu: „Rusia”
      Si nu exista Russia in anii ’40, exista URSS. Habar n-ai pe ce lume traiesti.

  • S-ar putea să rămâi surprins, dacă ai afla cât am habar sau n-am. Însă, nu obișnuiesc să-mi pierd timpul cu mucoși cu caș la gură, care au citit ei pe Wikipedia cum că Ana are mere, iar Ana se scrie cu doi de n. Sfatul meu: fă un duș, primenește-ți hainele, spală-te pe dinți, școlarizează-te decent (și nu precar, așa cum dovedești), apoi să ai cutezanța să-mi zici mie ce și cum. Ce poate să facă ciclul Bologna din oameni, domnuleeee….

Adauga un comentariu