Titlurile zilei

Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO

Publicat: 14 apr. 2021
Sergiu Ciobotariu, lângă calul său, și Cătălin Moroșanu
Sergiu Ciobotariu a recunoscut că a vândut casa luată din donațiile oamenilor. Tăticul călăreț de la Iași a spus că s-a angajat și că și-a cumpărat o casă nouă

După mega-scandalul în care a fost implicat Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, reporterii „BZI” au reușit să ia legătura cu el. Acesta a acceptat să vorbescă despre decizia pe care a luat-o și a explicat de ce a făcut asta. Mai mult decât atât, a spus că s-a angajat și că și-a cumpărat o casă nouă

După mega-scandalul iscat după ce Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași și-a vândut casa cumpărată din donațiile strânse, reporterii „BZI” au reușit să ia legătura cu el. Contactat telefonic de către reporterii „BZI”, Sergiu Ciobotariu a recunoscut că a vândut casa luată din donațiile oamenilor.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu.


El a mai precizat că a avut și probleme cu legea pentru că s-a urcat fără permis la volan.

„M-a prins Poliția de două ori la volan fără permis, nu aveam cu ce să mă deplasez, era foarte greu”, a mai completat Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț.

Sergiu Ciobotariu s-a mutat pentru că Poliția a deschis dosare penale pe numele lui?

El s-a ales cu două dosare penale pentru asta și a povestit că și-a vândut mașina pe care o cumpărase pentru a nu mai fi tentat să se urce la volan din nou.

„Inițial, îmi luasem un Golf 4 și nu aveam permis. M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar, de asta am și plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la școala de șoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la școala de șoferi. Am și dat mașina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăși la volan”, a completat tăticul călăreț de la Iași.

Despre casa cumpărată recent, Sergiu a spus că este pe placul său.

„Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar”, a mai spus Sergiu.

Despre familia lui, Sergiu spune că este bine.

„Soția și copiii sunt bine. Băiețelul a făcut deja un an. Soția e acasă, stă cu copiii”, a mai spus tânărul.

Despre relația lui cu Cătălin Moroșanu, omul care s-a implicat în campania de strângere de fonduri, nu a spus prea multe.

” Cu Cătălin (Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a declarat tăticul călăreț din Iași.

Cum s-a schimbat viața lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț

Vă reamintim că viața lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, s-a schimbat mult, poate mult prea mult în ultimul an. Din ghetou a ajuns să locuiască într-o casă dintr-un cartier bun, însă nu a durat prea mult povestea frumoasă. A vândut casa și s-a mutat din nou în ghetou. Unde stătea inițial, Sergiu și-a ridicat o mică locuință de câțiva metri pătrați, dar nu a reușit să o termine. Casa este netencuită, acoperișul nu este terminat și nu are apă, lumină sau gaz. Când reporterii „BZI” au mers în zonă, rromii au reacționat agresiv și nu au vrut să sufle o vorbă despre Sergiu. Vecini mai îndepărtați au spus că îl văd că vine în zonă cum venea înainte să-l cunoască o țară întreagă.

„L-am mai văzut pe aici. Nu știu ce face, cred că tot cu căratul se ocupă. A fost o vreme când veneau pe aici mașini faine. Nu știu”, a spus un vecin de-al lui Sergiu.

Trebuie precizat că locuința în care ar sta acum Sergiu și familia lui a fost începută imediat după ce povestea lui Sergiu a ajuns publică. El spunea la vremea respectivă că va construi o căsuță mică pentru un frate de-al său.

Comentarii
 • A greșit… Moroșanu. Casa trebuia luată în proprietate de Cătălin cu dare în folosință țiganului Sergiu.Banii rămași tot la Cătălin și în folosința exclusivă pentru copiii țiganului. Doar așa țiganul era blocat să mai facă prostii. El tot la cal și fier vechi va ajunge cu copiii în plasament. Cum nici salcia nu i ca pomu, nici țiganul nu i ca omu.

 • Da Cătălin cine p u la mea i fi bre?Tot un țara-n parvenit și analfabet.Sa gestioneze el situația?El nu-i in stare sa își gestioneze problemele familiei lui!Ce dârză de cac At are!ptiuuuuu

 • Pentru Catalin „Jos palaria” e omenos,familist convins,credincios,un mare CAMPION.Din omenie a ajuns batjocura unora care nu au nici un fel de conduita morala.Asta e diferenta,in rest orice comentariu e de prisos.

 • Catalin un exemplu de omenie si patriotism ,cat despre calaretul clandestin astia sunt majoritatea puturosi cersetori, hai la munca sa muncim da doamne sa nu gasim,pacat de gestul acestui om teribil daca asi putea lasi pune ministru sportului sa i faca pe toti sa lupte pt tricolor cu barbatie asa cum a facut acest luptator purtand in suflet si pe corp mereu dupa meciuri tricolorul nu ca nesimtiti de fot balisti care plini de bani ,masini bengoase si alte bunuri uita unde ne au reprezentat

 • Baa oameni buni, de țigani nu trebuie sa va fie mila și sai ajutați, nu mai vb de compasiune, ca aceasta nație ar trebui e terminata, toți țiganii ar trebui strânși și exterminați prin gazare sau împușcare,,,,, moarte nației tiganesti

 • Interesant este cazul acestui individ. In primul rand, si eu am avut copil nascut in pandemie si nu am mers calare sa il vizitez. Am asteptat sa il externeze pentru ca asa era legal. Apoi si eu am masina si inca astept sa dau sala dupa ce am facut legislatie si conducere. In schimb individul face ce vrea el, inclusiv conduce fara permis. Autoritatile sa ia masuri. In Cicoarei se construieste legal, au autorizatii? Hai sa fim seriosi baiatul avea buletin de Raducaneni, fara forme legale in Iasi. Despre ce vorbim aici? Greseala lui Morosanu, care in fine, fie a vrut sa faca o fapta buna sau un exercitiu de imagine: in contract trebuia specificat drept de utilizare X ani, dupa care eventual sa treaca in proprietate.

 • Domnilor ziariști, nu vă mai pierdeți vremea cu animalul! Este analfabet, cu ce a semnat „contractul”, a pus degetul băgat în _ur? Și-a bătut joc de ce a primit, deoarece altceva nici nu poate gîndi. Iar copii lui vor tîlhări. Ce milă creștină prostească este asta? Dacă tot e vorba de Iași, nu puteau fi dați banii preotului Damaschin, care chiar s-a ocupat de ani de zile de copii nevoiași?

 • A vandut o laie cu 37 di mii :)) ba baieti ba….:)) poate 3700. Ce interlopii aia erau retardati sa ii dea lu’ amprenta asta 37k???? Minte de rupe dobitocul!

 • Iarasi va mintit borfasul lenes !, e pe dracu prin Cotnari mare expert la vie !, sa ascuns pentru o perioada de voi !,… sa recapitulez , nu putea de dragu familiei, sa mutat inapoi in Dallas sa fie la un loc cu tovarasii, desi avea tot felul de superoferte de munca decenta cu carte de munca , bonuri de masa lea refuzat , sa fofilat si sa ascuns, era rugat de vecini cu banii in mana sa faca cate ceva treaba pe la ei dar nu vroia , a lucrat intro firma de constructii care il platea mai mult decat facea el si sa uschit in cateva zile de acolo, acum sa inteleg ca a devenit muncitor mare expert la muncit in vie undeva la dracu in praznic prin Cotnari zilier departe de familie, sotie copii si mai vine acasa doar in wikend ?, voi chiar ati pus botul ?

 • 1 cotnariu are echipe din sate an de an la lucrari. 2 tip.necajit usor de influentat nu i smecher in cicoare.3 vinde viitoru copilului fricos posibil sa fi fost amenintat ..nu vinzi iti violam familia 4 asta Romania azi la ….. fel ca si in alte orase sate pe glob.nu spune adevarul de frica.MAESTRE MOROSANU CAND MAI FACI UN ACT DE CARITATE I A EXEMPLU LA CASA SHARE DIN POPRICANI.EL NU A LUAT TEAPA NICI ODATA. SAU AJUTA PESOANE CU HANDICAP .AIA STIU SA APRECIEZA

 • We comply with the Notice and Takedown requirements of 17 U.S.C. § 512 of the Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). This site qualifies as a “Service Provider” under the DMCA. Accordingly, it is entitled to certain protections from claims of copyright infringement, commonly referred to as the “safe harbor”

Adauga un comentariu