Eveniment-Social

EXCLUSIVITATE: Teatrul National – laureat al premiilor UNITER

Publicat: 01 mart. 2011
1

Ieri, in cadrul sedintei Senatului UNITER – Uniunea Teatrala din Romania, Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi a primit doua nominalizari pentru Gala Premiilor UNITER, a XIX-a editie, care va avea loc in aceasta luna.

Astfel, piesa „O noapte furtunoasa” a fost nominaliztaa pentru sectiunea „Regie„. Regia acestei piese pusa in scena la Nationalul iesean este semnata de Alexandru Dabija. In plus, actrita Petronela Grigorescu este nominaliztaa la sectiunea „Cea mai buna actrita in rol principal” pentru interpretarea personajului Veta din piesa „O noapte furtunoasa”.

Teatrul National a primit premiul special al Senatului UNITER pentru „Proiect inedit” – teatru la club. „Este o mare bucurie pentru noi. Dupa foarte multi ani, Teatrul National este laureat al premiilor UNITER. Acest lucru arata ca munca noastra din ultimul timp este recunoscuta. Nu ne vom opri aici si, pe viitor, tocmai in aceasta luna, vom veni in fata publicului iesean cu o noua premiera de exceptie: „Rinocerii” dupa Eugen Ionesco”, a declarat Adi Carauleanu, director artistic la Teatrul National din Iasi.

Vom reveni reactii din partea celor nominalizati.

Adauga un comentariu