Secretele istoriei

Executia Maresalului Ion Antonesccu – VIDEO SOCANT 18+

Publicat: 05 iul. 2013
I se poate spune UNICUL, pentru ca rar se poate gasi atata onoare, simt al datoriei, corectitudine, patriotism, putere de munca, loialitate, dragoste fata de tara, devotament si spirit de sacrificiu ca in cazul vesnic tradatului ION ANTONESCU
Inainte de executie, Ion Antonescu a exclamat: “Iar tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici macar cenusa mea”. “[…] Dupa care s-a dat comanda pentru executie. Armele au fost incarcate si atunci cand s-a tras, Maresalul a salutat ridicandu-si palaria cu mana dreapta, dupa care a cazut.
Maresalul s-a ridicat imediat, sprijinindu-se intr-un cot si a spus: “Nu m-ati impuscat, domnilor, foc!”, dupa care gardianul sef s-a dus la Antonescu cu pistolul in mana si l-a impuscat in cap. Doctorul i-a examinat si a spus ca Antonescu si Vasiliu erau inca in viata. 

Gardianul sef s-a dus din nou la Vasiliu, dar i s-a blocat pistolul cand a incercat sa traga. A luat o pusca de la unul dintre gardieni si a tras un foc in capul lui Vasiliu, dar dupa aceea pusca s-a blocat si ea. A schimbat pusca cu alta si a mai tras alte trei focuri in diferite parti ale corpului lui Vasiliu dupa care s-a dus la maresal si i-a tras trei focuri in piept. Doctorul i-a examinat din nou si a spus ca Antonescu era mort, dar Vasiliu mai era in viata.
Din nou, gardianul a tras un foc in capul lui Vasiliu. Creierii lui Vasiliu au fost imprastiati, dar el mai misca si mai spunea ceva ce nu putea fi inteles. Gardianul s-a dus din nou si i-a mai tras doua focuri in cap dupa care doctorul l-a declarat si pe Vasiliu mort.


loading...

Adauga un comentariu