Local

Executorii judecătorești vând un apartament în cartierul Dacia! Prețul pornește de la 56.000 euro

Publicat: 24 mai 2022
Executorii judecătorești vând un apartament în cartierul Dacia Prețul pornește de la 56.000 euro
La sediul executorului judecătoresc Dragoș Iovu este programată vânzarea unui apartament din cartierul Dacia

Un apartament situat în cartierul Dacia este scos la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la finalul lunii iunie 2022. Prețul de pornire a licitației este de 56.000 euro

Executorii judecătorești anunță noi vânzări de imobile situate în municipiul Iași. Astfel, pe data de 20.06.2022 este programată licitația pentru vânzarea unui apartament situat pe strada Sarmisegetuza, nr. 6, cartier Dacia, în blocul R12, scara C, etaj 3. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a procedurii de 276.903 lei, aproximativ 56.000 euro.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare, Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilite, având asupra lor acte de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Dragoș Iovu, și vila fostului patron al firmei de pază FGM este scoasă la vânzare.

Executorii judecătorești vând un apartament cu 2 camere

Conform anunțului de vânzare, apartamentul este compus din 2 camere, cu o suprafață utilă de 38,91 metri pătrați, la care se adaugă și un balcon de 2,76 metri pătrați. Imobilul este deținut de moștenitorii defunctei Lenida Tazloanu: Ana Carmen Vulpe, Virgil-Gabriel Tazloanu, Petrică-Irinel Tazloanu, Petronela Panorica-Negru. Licitația este organizată de creditoarea Banca Transilvani SA, care are de recuperat o creanță de 43.150 franci elvețieni. Participanții trebuie să achite o cauțiune de 10 la sută din prețul de pornire a licitației. Executorii judecătorești vând și un apartament situat în comuna Valea Lupului, județul Iași, strada Aleea Păun, nr. 7, bloc C4. Imobilul este compus din 2 camere și are o suprafață utilă de 45,60 metri pătrați la acre se adaugă un balcon de 4,30 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 239.642 lei, aproape 48.000 euro.

Executorii cer 400.000 de euro pentru o vilă din zona Păcurari

Totodată, executorii judecătorești organizează altă licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin lui Adrian Coca, fost director la compania Totalgaz Industrie, acum aflată în insolvență. Adrian Coca a ipotecat vila de pe strada Ioan Petru Culianu, iar banii au fost folosiți pentru susținerea activității din firmă. Apoi a demisionat, dar a rămas cu o datorie de peste 1 milion de euro la First Bank.

Procedura pentru valorificarea imobilului pornește de la 2.063.366 lei, aproape 400.000 euro, după ce procedura a eșuat în mai multe rânduri, din cauză că nu s-au prezentat ofertanți. Licitația va fi organizată la sediul executorului judecătoresc Ciprian Sârbu. Vila lui Adrian Coca, situată chiar lângă proprietatea lui Ioan Pârău, patronul Totalgaz Industrie, are regimul de înălțime D+P+1+M. Executorii judecătorești vând un apartament în cartierul Dacia doar în condițiile în care la procedură se vor prezenta participanți.
Comentarii
 • Politicienii nostri oare de ce nu se ocupa sa modifice legea dupa care functioneaza acesti executori.
  Ei sunt stat in stat si fac ce vor cand vor.
  Politicienii oare nu citeesc presa on line, nu vad comentariile oamenilor.
  Eu nu cred, dar tac malc si nu au curaj, dar vor voturile oamenilor.
  Sa le fie rusine acestor politicieni slabi, care nu se implica deloc in problemele votantilor.
  Daca sunt prea ocupati, ar trebui sa ii informati voi.
  Atatea si atatea articole despre acesti executori si nici o masura, sa nu mai zic macar de deschiderea discutiilor despre executori.
  Pacat, deoarece nenorocesc foarte multe familii prin popriri aberante si vanzari de proprietati aiurea,la preturi de nimic, sa nu mai vorbesc de firme ce sunt distruse de acestia.
  Voi ati publicat foarte multe exemple, dar degeaba.
  Chiar e bataie de joc, pe bune.

Adauga un comentariu