Economic Local

Executorii reiau vanzarea bunurilor unui afacerist iesean! Terenurile se vand cu 85.000 de euro

Publicat: 06 oct. 2019
1

In cursul acestei saptamani, pe data de 9 octombrie, ora 15:00, executorii judecatoresti reiau o licitatie ce vizeaza vanzarea unor bunuri ce apartin afaceristului Bogdan Savoaia. Procedura este organizata la cererea creditoarei BRD, care are de recuperat suma de 2,2 milioane de lei.

Creditorii vaneaza o cota de 30 la suta din mai multe imobile, restul revenind fostei sotii, Liliana Savoaia. Mai precis, este vizat un teren de aproape 2 hectare situat in comuna Popricani, pe care se afla mai multe cladiri cu destinatia de sediu administrativ, atelier mecanic, grup sanitar sau casa carburanti. Pretul de pornire a fost stabilit la nivelul sumei de 400.038 de lei, aproape 85.000 de euro.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului scos la vanzare prin licitatie publica sa anunte executorul judecatoresc inainte de data stabilita pentru vanzare, in caz contrar vor decade din dreptul de a mai formula obiectiuni sau cerere in legatura cu aceasta. Nu au obligatia de a depune cautiune creditorii care au creanta, nici eventualii coproprietari pe cote parti. Debitorii nu pot licita nici personal, nici prin intermediul altor persoane", se arata in anuntul executorului judecatoresc Lacramioara Mereuta.

Savoaia a administrat firma Eurobeton SRL, acum bagata in faliment. Inca din 2009 au aparut primele probleme financiare. S-a cerut intrarea in insolventa de catre creditori, ca pana la urma afacerea sa se prabuseasca. Printre cei pagubiti care si-au cerut banii se aflau Citadin SA, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, Finantele iesene, Izoterom SRL, Dragum SRL, TMUCB SA, Ceminter International SRL, BRD. In schimb, Bogdan Savoaia supravietuieste prin societatea Hidrotermiz Pipe SRL, ce are ca obiect de activitate "instalatii pentru constructii".

 

Comentarii
  • Iar vagaboanda asta de babă Mereuță?Parcă era arestata,excroaca.Sau a crapat,barbată.su?Bata.i Dumnezeu.Nici pămantul,nu o să primească hoitul ei impuțit.

Adauga un comentariu