Economic Local

Executorii vand casa si teren pe Stefan cel Mare

Publicat: 25 iul. 2018
1

Executorul judecatoresc Chiriac Catalin Razvan anunta, pentru perioada urmatoare, vanzarea la licitatie a unui imobil situat pe soseaua Stefan cel Mare si Sfant, nr.14., ce consta intr-un teren de 66 metri patrati si casa, formata din demisol si parter, cu o suprafata de 57 metri patrati. Pretul de pornire a licitatiei este de 280.000 lei. Proprietarii executati in baza unei datorii la BRD se numesc Ioan Dura si Nicoleta Dima.

Citeste si: EXCLUSIV! Sentinta bomba inainte de Revelion! Mii de ieseni au trecut prin asta! Un celebru executor judecatoresc din Iasi a fost executat!

"Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul sa se prezinte la locul fixat, avand asupra lor acte de identitate, cu mentiunea ca termenul limita pentru depunerea ofertei de cumparare, insotita de dovada consemnarii cautiunii reprezentand 10 la suta din pretul de incepere a licitatiei este ziua premergatoare licitatiei, cu exceptia ofertelor de cumparare cel putin egale cu pretul de incepere a licitatiei", arata executorul judecatoresc. Procedura este programata pentru data de 3 august, la sediul executorului judecatoresc.
 

 

Comentarii
Adauga un comentariu