Actualitate

Exista CV si pentru postul de iubit

Publicat: 12 oct. 2012

Atunci cand o studenta a postat pe reteaua de socializare Facebook o nota in care spunea ca isi cauta un iubit, in gluma, se astepta sa primeasca raspunsuri numai de la tineri care au chef sa glumeasca.
Dar un baiat a luat foarte in serios postarea ei si a strecurta pe sub usa camerei ei din camin un CV pentru postul de iubit. CV-ul este scris impecabil, ca si cum ar fi fost scris pentru o slujba reala.
In acesta, tanarul se lauda cu abilitatile lui de a sta imbratisat, de a se cuibari langa persoana iubita sau cu toleranta lui ridicata la cumparaturi. In plus, tanarul mentioneaza ca are si abilitatea de a asculta, dar si de a face sex oral.
"Iti scriu in legatura cu pozitia disponibila de iubit.
Am luat la cunostiinta de acest post prin reteaua de socializare Facebook.
Simt ca sunt foarte bine calificat pentru acest post, fiind un individ foarte atent si, in mare, o persoana buna.
Setul meu de abilitati este: sunt o persoana relaxata, am stabilitate, sunt bun la "cuibareala", apreciez muzica country, am toleranta pentru shopping, fac sex oral, am abilitatea de a asculta o persoana (a se citi "asculta cu adevarat"), abiltati exceptionale de orientare si abilitatea de a-mi gati singur.
De asemenea, am inteles ca este un plus abilitatea de a juca jocuri video. Am un cont xBox Live Platinum si am fost in stare sa raman pe locul II si III, in top 10 al jucatorilor de Call Of Duty, pentru o perioada de sapte luni. Sunt competent pe sistemul Sony Playstation 3 si fluent in 1337 5p341 (un limbaj secret folosit de unii entuziasti online).
Sper sa am oportunitatea de a lucra impreuna cu tine, prietenii si familia ta
Cred cu tarie ca experientele mele trecute, educatia si setul de abilitati ma recomanda pentru pozitia de iubit".
Amuzata, tanara a postat scrisoarea pe retelele de socializare, iar unii dintre comentatori au sfatuit-o sa iasa cu respectivul baiat.loading...

Adauga un comentariu