Timp liber

Exista si este in Romania: Natura Parc, cel mai mare parc de distractii si agrement

Publicat: 03 mai 2010

De astazi se deschide cel mai mare parc de distractii din tara, la Chichis, langa Brasov.
Astazi la ora 10.00 isi deschide portile un parc de agrement, de fapt un concept care incorporeaza o suprafata de sport, distractie si petrecere a timpului liber de aproximativ 160 hectare. Accesul catre parc se face din DN 13 Brasov-Sf. Gheorghe, la km 16 cu auto sau cu trenul pana in Halta Chichis, de unde turistii sunt preluati de trenuletul Natura Parc Express pana la zonele de distractie.

Daca vrei sa petreci un weekend de vis, la Natura Parc te poti caza in casute de camping, bungalow-uri, casute lacustre si chiar intr-un sat indian. Toate acestea sunt dotate cu internet wireless si curent electric. Daca vrei sa vii cu masina ta, parcul este dotat si cu camping pentru rulote si gratare.

Natura Parc se deschide astazi!

Cum iti poti petrece timpul aici? Natura Parc iti pune la dispozitie: fotbal golf, pescuit, tenis, mountain bike, atv, calarie, paintball, zoo, rafting si Circul Europa. Astazi si maine vor avea loc concerte in aer liber cu Annamari Dancs si Anamaria Ferentz, iar serile se vor incheia cu focuri de artificii.

Natura Parc, cel mai mare parc de agrement din tara

‘Acest loc se adreseaza persoanelor de toate varstele, care isi doresc sa petreaca in aer liber, desfasurand activitati de toate soiurile. Ii asteptam pe turistii din toata tara sa vina la Natura Parc, pentru a petrece clipe de poveste’, a spus Romina Dragoi, PR Natura Parc, pentru Click!.

sursa&foto: click.ro

Adauga un comentariu