Magazin

Exista un sex tape cu Marilyn Monroe si JFK?

Publicat: 08 iun. 2013
1

Arhiva unui detectiv particular care a urmarit in anii ’50 – ’60 celebritatile vremii ofera informatii tinute secrete de personaje precum Rock Hudson, Marilyn Monroe, John F. Kennedy sau James Dean. The Hollywood Reporter a studiat pentru prima oara documentele ce i-au apartinut investigatorului decedat in urma cu 20 de ani, Fred Otash.

Otash – interpretat de Jack Nicholson sub numele de Jake Gittes in filmul “Chinatown”, produs in 1974 – a fost un viclean detectiv particular care s-a intersectat de-a lungul carierei sale cu celebritati precum Lana Turner, Errol Flyn, Frank Sintra sau Bette Davis, scrie The Independent.

In notele sale, el pretinde ca stie locatia secreta a pastilelor cu morfina ale lui Judy Garland, ca l-a prins pe James Dean furand dintr-un magazin de la Hollywood sau ca i-a auzit pe Marilyn Monroe si John F. Kennedy facand sex, pe care i-a si inregistrat, caseta fiind insa disparuta.

Misiunile pe care le primea Otash de la vedete

In 1958, sotia lui Rock Hudson , Phyllis Gates, i-a cerut lui Orash sa inregistreze timp de trei ani conversatiile ei cu celebrul actor american. Intr-unul din transcripturile studiate acum, Gates ii cerea lui Hudson sa-si recunoasca homosexualitatea. “Toata lumea stie ca agatai baieti de la coltul strazii si la scurt timp de la nunta noastra. Ai facut asta in continuare folosind casatoria drept acoperire”, ii spunea sotia lui Hudson, de profesie secretara. Desi el a negat vehement, Gates a inaintat divortul trei luni mai tarziu.

“Marilyn, Kennedy si cu mine”

Cunoscut drept “Mr. O”, Otash a murit in 1992 la varsta de 70 de ani, la scurt timp dupa ce terminase de scris o carte intitulata “Marilyn, Kennedy si cu mine”. Manuscrisul n-a fost niciodata publicat, dar a fost pastrat de fiica sa. In el isi aminteste ca intr-o zi a batut la usa lui Monroe, pretinzand ca vrea sa-i spioneze pe Kennedy si alti democrati pentru magnatul republican Howard Hughes. Otash spune ca a inregistrat o discutie dintre Monroe, Bobby Kennedy si cumnatul lui Kennedy, actorul Peter Lawford, in ziua in care actrita a murit.

Detectivul a afirmat ulterior ca Lawford i-a cerut sa distruga orice i-ar putea incrimina pe fratii Kennedy – amandoi pretindeau ca au avut relatii amoroase cu Marilyn Monroe – din casa starului decedat.

Viata unui detectiv particular: un Cadillac, tigari si whisky

Fost puscas marin si ofiter de politie, Fred Otash s-a retras din cadrul Departamentului de Politie din Los Angeles in 1955 si si-a creat propriul birou de detectiv. Conducea un Cadillac, bea scotch si fuma patru pachete de tigari pe zi. Cariera sa de investigator a luat sfarsit in anii ’60, cand Congresul a inceput sa investigheze revistele tabloide pentru care obisnuia sa lucreze.

Familia lui Otash a declarat ca a ales sa faca publice manuscrisele pentru a-i indrepta detectivului imaginea nedreptatita de filmul din 1974, regizat de Robert Towne.

Sursa: dcnews.ro

Adauga un comentariu