Magazin

Exista viata dupa cancer? Iata ce parere au specialistii!

Publicat: 03 oct. 2016
1
Exista viata dupa cancer! Da, daca ai primit acest diagnostic, primul lucru pe care trebuie sa il scoti din mintea ta este acesta credinta: “cancer = moarte”. Dupa ce o sa te informezi o sa afli ca exista multe persoane care au fost diagnosticate cu cancer si sunt foarte bine. Sau poate cunosti deja astfel de persoane.

Citeste si: Un obicei zilnic iti pune viata in PERICOL

Al doilea lucru esential pentru vindecarea ta, este sa-ti definesti corect in minte notiunea de “lupta cu cancerul” care ar putea induce in subconstientul tau credinta ca ar fi un dusman de temut, cineva foarte puternic, invincibil, frica, moarte. Acest lucru inseamna ca nu-ti vei consuma energia intr-o lupta in exteriorul tau, ci vei creste aceasta energie facand pace in interiorul tau, concentrandu-ti toata atentia  asupra propriei fiinte ca intr-un act sacru de iubire fata de tine insuti. In acest fel, a te reconecta la tine devine un pas esential pentru a te  armoniza cu fortele de vindecare interioare ale corpului tau.

Citeste si: Nu este cancer, dar aceasta boala ucide zilnic mii de fumatori! Numarul iesenilor diagnosticati este in crestere

Al treilea lucru, cel mai important dupa ce ai primit acest diagnostic, este sa accepti ca ai cancer si din acest moment sa iti doresti sa te pui la unison cu starea de sanatate, cu tot ce inseamna acest fapt: tratament stabilit de specialisti, o alimentatie sanatoasa, miscare, sa intelegi starile prin care este normal sa treci si sa inveti cum sa faci pace cu ele si mai ales sa te rogi, sa meditezi, sa petreci mult timp cu tine si cu toti cei pe care ii porti in suflet.
Adauga un comentariu