Dragoste

Exista vreo legatura intre dimensiunea gurii si sexul oral?

Publicat: 13 mai 2010

In viata sexuala, totul se invarte in jurul dimensiunii. De exemplu, dimensiunea penisului, sanilor sau clitorisului joaca un rol important. Vedem aceste parti ale corpului prin prisma dimensiunilor lor. In orice caz, este adevarat: cu cat mai mare, cu atat mai bine deoarece cu cat mai mare e, cu atat creste si placerea.

Persoanele care se bazeaza pe dimensiuni nu iau in considerare tehnicile, sentimentele si, mai presus de toate, faptul ca sunt perfecti asa cum sunt. Probabil cel mai usor lucru este sa acuzi dimensiunile partenerului pentru tot ce merge prost.

Acelasi lucru se aplica sexului oral precum si altor tipuri de sex. Tehnica este importanta, dar si mai important este sa-ti asculti sentimentele. Daca unei femei (sau unui barbat) ii place sa faca sex oral si o face cu toata inima, dimensiunea gurii nu conteaza cu adevarat. Cand vine vorba de aceasta, mult mai important este sa stii cum sa folosesti ceea ce ai si sa incerci sa te relaxezi astfel incat sa nu sfarsesti prin a-ti musca partenerul.

Buzele groase nu sunt atat de populare si de dorite degeaba. Unele persoane iubesc buzele groase deoarece le gasesc foarte erotice. Efectul vizual al buzelor grose este evident si in timpul sexului oral. Barbatii gasesc in mod deosebit excitante buzele groase si moi in jurul penisului lor. Tehnica si gradul de excitare nu depind de dimensiunea gurii si a buzelor, dar sunt si acestea importante.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu