Sport

Existenta echipei de popice a CFR este amenintata

Publicat: 02 iul. 1999

•Posibila neomologare a salii din Complexul Sportiv CFR

Din 1988, de cind au promovat in prima Divizie, popicarii ieseni au obtinut citeva rezultate destul de bune, in ciuda conditiilor financiare si materiale precare. In perioada 6-8 iunie a.c., la Hunedoara a avut loc finala Campionatului National de popice. Iesenii s-au calificat in finala obtinind primul loc intr-o grupa din care au mai facut parte Otelul Galati, Petrolul Teleajen si Vega Ploiesti. Clasamentul final al acestei competitii arata astfel:
1. Hunedoara; 2. Tg. Mures; 3. Foresta Talmaciu; 4. CFR Iasi; 5. Cimentul Fieni; 6. Cimpia Turzii.
„Am plecat la Hunedoara cu gindul de a obtine o medalie dar intr-un final dramatic am pierdut podiumul, clasindu-ne la 20 de bete de locul 3”, ne-a declarat antrenorul secund Mihai Benghiac.
Problemele financiare cu care se confrunta clubul CFR nu sint o noutate si din aceasta cauza exista riscul ca sala sa nu fie omologata datorita starii nu foarte bune in care se prezinta, fapt care ar putea duce la imposibilitatea inscrierii echipei de seniori in viiorul campionat. Este dureros ca oamenii cu bani din orasul nostru nu se implica in miscarea sportiva si privesc nepasatori la degringolada in care se afla majoritatea sporturilor din dulcele tirg.
Pina in luna august insa, cind se va reuni comisia care se ocupa de omologarea salilor, nu avem altceva de facut decit sa speram ca cine ne va citi va face ceva in folosul acestui sport, impiedicind disparitia echipei de seniori a sectiei de popice din cadrul Clubului Sportiv CFR Iasi.
Narcis POHOATAloading...

Adauga un comentariu