Titlurile zilei

Exit-poll alegeri locale 2020 Iași! Mihai Chirica a câștigat Primăria Municipiului Iași. Costel Alexe, județul Iași – LIVE VIDEO

Publicat: 27 sept. 2020
Costel Alexe și Mihai Chirica au castigat alegerile la Iași
Costel Alexe și Mihai Chirica au castigat alegerile la Iași

Exit-poll alegeri locale 2020 Iași. BZI.RO vă prezintă cele mai importante informaţii legate de alegerile locale 2020. Începând cu ora 21.00, BZI.RO vă oferă detalii în premieră şi exlusiva din interiorul partidelor politice din Iaşi. Cititorii vor afla primii cine a câştigat Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi.

PSD a pierdut DRASTIC ALEGERILE LOCALE. DETALII AICI

UPDATE: Mihai Chirica a câștigat detaşat primăria municipiului Iași. Conform informaţiilor exit-poll-ului, actualul edil a câştigat detaşat alegerile locale 2020

Costel Alexe a câștigat șefia Consiliului Județean Iași:

” Ieșenii au respins categoric tot acest circ politic făcut de adversarii noştri. Mă bucur foarte mult ca ieşenii au ales o echipă în care au încredere, o echipă care va aduce investiţii majore. Ieşenii au validat programul nostru de Guvernare locală şi judeţeana şi au înţeles că doar astfel putem construi pentru judeţul Iaşi. PNL a câştigat pentru prima dată în aceşti 30 de ani de democraţie. Este o victorie, nu doar a PNL, este o încredere pe care ieşenii şi-o pun în partidul nostru. Vreau să îi felicit pe toţi primarii din judeţ, sutele de consilieri locali, consilieri municipali şi judeţeni au promovat principiile noastre. Vreau să îi asigur pe ieşeni că vor fi ani în care, împreună cu ei, vom aduce dezvoltare judeţului Iaşi. a declarat Costel Alexe.

 

Declaratii Mihai Chirica

Vreau să mulţumesc tuturor celor care au venit la vot. Că aţi votat. Aţi ales ceea ce trebuie pentru municipiul Iaşi, judeţul Iaşi. Vreau să mulţumesc echipei care a stat alături de noi, pe cei de pe listele de consilieri locali şi judeţeni. Scorurile care s-au înregistrat, arată că Iaşul a ales bine. Împreună cu un parlament de dreapta şi cu presdintele României, vom putea să ne menţinem o strategie prin care să le arătăm romanilor că le este bine acasă în România. Dragă Costel Alexe, felicitări, am încredere în tine sica vom face o echipă prin care să nu mai avem decalaje est-vest. Vom avea mult de muncă, dar energiile puse la un loc vor arăta că se poate. Vă urez succes. Îi vom reprezenta pe toţi votanţii, indiferent de culoare, cu toată dragostea. România are nevoie de unitate. Noi le vom demonstra că se poate şi altfel. Sper că această echipă să se cuaguleze. Vom da, la alegerile parlamentare, cei mai mulţi parlamentari pe care i-a dat partidul.

Până la această oră, în municipiul Iaşi s-au prezentat, din cele 321.854 persoane înscrise pe listele de votare, un număr de 87.745. Dintre aceştia, 84.885 au votat pe listele permanente, 2.341 pe listele suplimentare, 519 pe listele suplimentare.

La nivel de judeţul Iaşi, din totalul 788.408 alegători prezenţi pe listele de votare, şi-au exprimat intenţia la vot un număr de 293.595, dintre care 284.401 au votat pe listele permanente, 5.946 pe listele suplimentare şi 3.248 cu urna mobila. Prezenţa la vot este 37,24 %.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu