Stiri si curiozitati

Experienta cutremuratoare prin care a trecut un copil a devenit subiect de carte – VIDEO

Publicat: 12 sept. 2014
3

La varsta de trei ani Colton a ajuns la spital cu dureri mari abdominale, iar cinci zile medicii nu au stiut ce are. A facut peritonita, iar in timpul operatiei, copilul a agonizat. Colton a povestit ca si-a parasit propriul corp si a ajuns in Rai. Acolo, el i-ar fi intalnit pe sora si pe strabunicul sau.

„Raiul chiar exista”: extraordinara poveste a baiatului care sustie ca si-a intalnit sora si strabunicul „pe lumea cealalta” Un baiat american sustine ca s-a intalnit in Rai cu sora si strabunicul lui, pe care nu i-a cunoscut niciodata, scrie realitatea.net. Cartea care ii spune povestea, scrisa de tatal lui, este un bestseller in SUA.

Vezi si Cum s-a teleportat Sfantul Ardealului de la Alba Iulia la Sinaia

Pe cand avea trei ani, Colton a ajuns la spital cu dureri mari abdominale, iar cinci zile medicii nu au stiut ce are. A facut peritonita, iar in timpul operatiei, copilul a agonizat. Colton a povestit ca si-a parasit propriul corp si a ajuns in Rai. Acolo, el i-ar fi intalnit pe sora si pe strabunicul sau.

Vezi si Cele mai controversate miracole religioase

Lucrurile sunt cu atat mai neobisnuite daca tinem cont ca strabunicul a murit cu treizeci de ani inainte ca baiatul sa se nasca, iar sora lui a fost, de fapt, o sarcina pierduta a mamei sale, de care parintii nu i-au spus niciodata lui Colton. Cand a mai crescut, baiatul i-a spus mamei lui ca el stie ca are doua surori (Colton are doar o sora in viata). Cand si-a vazut mama nedumerita, Colton a intrebat-o daca a avut vreo sarcina pierduta.

Parintii au fost uluiti de secretele pe care Colton le-a „aflat” cat s-a aflat pe lumea cealalta, iar tatal s-a hotarat sa scrie o carte despre experienta fiului sau.

Adauga un comentariu