Stiri Turism

Experienta inedita – restaurant condus de surdo-muti in Tel Aviv

Publicat: 09 ian. 2012
9

Cei care doresc o experienta cu adevarat inedita, au acum ocazia sa intre pentru putin timp in lumea nevazatorilor si a celor care nu aud. Membrii unui centru pe nume Nalaga-At pentru orbi si surzi din Tel Aviv conduc o cafenea si un restaurant care le ofera clientilor o experienta unica.

La cafenea, comanda trebuie scrisa, iar cinele la restaurantul Blackout se iau pe intuneric. Clientii sunt condusi la mese de gazdele nevazatoare si trebuie sa isi ghiceasca meniul dupa miros si gust.

Dupa cina, clientii au ocazia sa urmareasca o piesa de teatru jucata de actori surzi si orbi. Ajutati de interpreti, actorii arata cum se traieste in intuneric si liniste totala. Intr-un act al piesei, in care este vorba despre dorinte, ei arata ca viseaza la cele mai simple lucruri: sa vada un apus de soare sau sa poata merge singuri, fara sa le fie frica. Actorii au repetat trei ani iar acum au turnee in toata lumea.

Actorii au declarat ca vietile lor s-au schimbat drastic de cand s-au alaturat trupei. In acelasi timp, ei pot schimba acum si vietile altora.
Adauga un comentariu