Cancan ultimă oră

Experiența Laurei Lavric cu virusul SARS-CoV-2: „Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum”

Publicat: 14 iun. 2021
Laura Lavric
Laura Lavric este o solistă de muzică populară din Bucovina. A participat la nenumărate evenimente și emisiuni. Unele dintre cele mai cunoscute titluri din repertoriul artistei pot fi desemnate piesele: Tare-mi place ca să joc; Horile, horile-mi plac; Iată sârba din Flămânzi; Cânt că-mi este lumea dragă

Virusul SARS-CoV-2 nu a ocolit-o pe Laura Lavric. Artista a vorbit recent despre experința avută și a dezvăluit că a făcut o formă destul de gravă a bolii, pentru că a trecut prin clipe de coșmar.

Solista de muzică populară Laura Lavric a povestit că experința cu COVID-19 a fost atât de cruntă, încât a crezut că se va stinge din viață. Aceasta a avut simptome severe, printre care se numără: frisoane, pierderea mirosului și „senzația și răul de moarte”. În plus, vedeta a vorbit și despre urmările infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Experiența Laurei Lavric cu virusul SARS-CoV-2: „Nici acum nu am mirosul perfect”

Laura Lavric i-a avertizat pe cei care nu cred în coronavirus să nu mai ia în joacă această problemă, pentru că este cât se poate de serioasă. Ea a vorbit, printre altele, despre importanța măsurilor de igienă, pentru ca această infecție să stea cât mai departe de noi.

Solista a povestit cum plângea și se așeza în genunchi, cerând ajutorul lui Dumnezeu să o mai țină în viață.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect”, a declarat Laura Lavric, la Antena Stars.

Laura Lavric, despre urmările infecției cu noul coronavirus: „Văd prin casă totul plin de păr”

Laura Lavric se bucură enorm că a reușit să învingă temutul virus. Cu toate acestea, solista suferă din cauza căderii părului, o urmare a infecției.

„Mi-a trecut și văd prin casă totul plin de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mai spus Laura Lavric.

Cine este Laura Lavric

Laura Lavric este o solistă de muzică populară din Bucovina. Ea s-a născut la data de 20 septembrie 1946, în satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, județul Rădăuți, acum județul Suceava. A participat la numeroase evenimente și emisiuni, printre care Tezaur folcloric, O vedetă… populară, Teo.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul artistei sunt: Tare-mi place ca să joc; Horile, horile-mi plac; Iată sârba din Flămânzi; Cânt că-mi este lumea dragă; Hopa, hop și iarăși hop!; Joacă, bădiță, cu foc; Jocul ițelor; Ne despărțim și tare-aș vrea; La crâșma lui Costănel; S-o dat o veste asară; Badea-i ciobănaș la oi; Munte, munte, brad umbros; Bătuta din Călărași; Hai la sârbă moldoveni; Am plecat de-acasă; Hai bădiță lângă mine; Ghiță, pălărie nouă; Hai români de peste sate; Hai la joc flăcăi și fete.

Adauga un comentariu