Magazin

Explicatia bizara a lui Teo Trandafir, dupa ce a fost prinsa fumand de catre paparazzii

Publicat: 16 oct. 2012

La doua zile dupa ce cancan.ro a publicat imagini cu Teo Trandafir aflata intr-o ipostaza neasteptata, fumand in garajul sau desi in urma cu un an si jumatate a suferit o operatie de pancreatita care i-a pus viata in pericol, vedeta TV explica ce a determinat-o sa faca acest gest.

Iritata ca a fost fotografiata in acesta ipostaza, fumand tacticos dintr-o tigara in garajul sau, ascunsa strategic in spatele unui generator, Teo se apara punand totul pe seama unei prosteli de moment. „Si acum ce sa fac? Nu mai am voie sa ma prostesc si eu. Uite ca mi se intampla si mie sa mai beau o cafea buna si sa vreau o tigara. Nici nu am fumat-o pe toata, jur!” a declarat Teo.

Recunoscand ca dezvaluirea facuta de cancan.ro nu i-a picat prea bine si ca si-ar dori ca Maia, fiica sa care se stie ca ii poarta de grija si isi face probleme pentru sanatatea ei, sa nu afle de acesta slabiciune de moment, Teo explica exact cum a ajuns sa intinda mana spre pachetul de tigari, sa se serveasca si sa-si aprinda una avand grija, totusi, sa nu fie vazuta.

„Ne pregateam sa punem muraturi. Aveam totul cumparat si imi faceam curaj ca sa ma apuc de ele. Numai ca, pentru mine, operatiunea asta este o corvoada. Asa ca am prelungit momentul facandu-mi de lucru cu o tigara, sa-mi fac curaj. Am vrut sa vad ce gust are. Aveam si emotii, era prima oara cand noi doi( n.r. Teo si Constantin Iosef, sotul ei) puneam muraturi impreuna. Noroc cu el ca e mai ordonat si atent la reteta, ca pentru mine, recunosc, e aventura vietii. Asta a fost, nu am omorat pe nimeni. Cat despre restul pachetelor pe care le avea sotul meu in mana, sunt pentru noi, sa avem in casa pentru musafiri. Nici el nu fumeaza”, se apara Teo Trandafir.

Comentarii
  • *) SUPERFEMEI.NET : Intilniri discrete in Oras.Webcam.Dating.Filme Actiune sau XXX.

    2) PUBLIEST.INFO : Cel mai mare HIPERMARKET ONLINE.Garantat mii de oferte si reduceri,permanente.

    3) LIVE-FOR-LOVE.INFO Un alt fel de site pentru adulti.

Adauga un comentariu