Local

Explicaţia halucinantă a primarului acuzat de raporturi sexuale cu minori în birou

Publicat: 17 ian. 2020

Primarul Damian Butnariu are o reacţie de ultima oră legată de acuzaţiile de care i se aduc. În loc să îşi justifice faptele de atunci, primarul din Mogoşeşti-Siret susţine că totul are legătură cu campania pe care acesta urmează să o desfăşoare. În altă ordine de idei, primarul doreşte să se autosuspende din Partidul Naţional Liberal:

” În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște în fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.
Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și înţeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață în acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetăţenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile. Sănătate multă tuturor!” scrie primarul Damian Butnariu.loading...

Adauga un comentariu