Funny

Explicatia muncitorilor filmati in timp ce incarcau de zor cu lopetile apa dintr-o balta, intr-o roaba

Publicat: 21 nov. 2018
9

Imagini demne de un film de comedie au fost surprinse intr-un cartier din Galati, unde se construieste o parcare. Doi muncitori trimisi sa pregateasca terenul incarcau de zor cu lopetile apa dintr-o balta.

O puneau intr-o roaba si o carau peste strada, unde o varsau intr-o canalizare. Totul, sub supravegherea unui sef de echipa, care analiza atent cateva foi de hartie. Imaginile au ajuns si la reprezentantii primariei, care au cerut explicatii de la cei care vantura apa de ploaie pe bani publici.

In imaginile filmate dintr-un apartament de peste drum se vede cum muncitorii pur si simplu plimba apa de ploaie, adunata intr-o balta.

Patru barbati par sa aiba atributii clare: doi incarca apa cu lopetile in roaba, unul cara roaba pana la canalizare, iar altul ii supravegheaza, cu niste foi in mana.

Muncitorul care cara apa cu roaba:

″- Si cu ce vreti s-o car?

– Nu aveti altceva?

– Pai aduceti dumneavoastra si car eu. 

– Dar e normal sa carati apa cu roaba, domnule?

– Dumneavoastra alta treaba n-aveti?

–  Nu, ca eu nu lucrez in constructii.

– O pompa, ceva, nu v-au adus?

– N-avem, deocamdata.

– V-au filmat locatarii de aici, din zona, si radeau de dumneavoastra!

– N-are decat sa rada, eu ce vreti sa fac?”

Locatarii din zona nu pot face altceva decat sa rada cu amaraciune de muncitori si de cheful lor de munca.

Firma pentru care lucreaza cei patru barbati are contract cu primaria Galati sa amenajeze o noua parcare, intr-un cartier din centrul orasului. Si pe angajatii primariei i-a surprins cheful de munca al celor patru, arata stirileprotv.ro.

Raluca Ardean, purtator de cuvant al primariei Galati: “S-a luat legatura cu dirigintele de santier, care se pare ca a oferit si o explicatie logica pentru situatia de-acolo: anume ca sunt lucrari empirice, care se executa la fata locului, pentru ca nu exista un utilaj special adaptat care sa scoata apa dintr-o groapa care are doar douazeci de centimetri.”

Muncitorii vor mai putea sa plimbe apa de ploaie pana la sfarsitul acestui an, cand este prevazuta prin contract incheierea lucrarii de amenajare a unei parcari.

Adauga un comentariu