Stiri si curiozitati

Explicatii posibile pentru ciudateniile petrecute in Triunghiul Bermudelor

Publicat: 31 dec. 2013
3

Experimente secrete. O mana de teoreticieni ai Triunghiului Bermudelor cred ca guvernul SUA experimenteaza arme neconventionale in regiune, nave si ca lucreaza mana-n mana cu niste extraterestri, incercand sa testeze tehnica adusa de acestia. Atunci in Zona 51 se afla doar hangarele…

OZN-urile. Potrivit unor alte opinii, in Triunghiul Bermudelor se afla un OZN scufundat cu sute de ani in urma, iar echipamentele de la bordul sau se interfereaza cu propria noastra tehnologie. Sau poate ca Triunghiul Bermudelor, impreuna cu o alta zona din largul coastelor Japoniei ar servi drept portal pentru calatoriile interdimensionale ale unor creaturi foarte avansate tehnologic.

Atlantida. Cei care sunt convinsi ca sub Triunghi se afla ruinele Atlantidei, argumenteaza ca reziduurile energiei cristalelor, folosite de atlanti pentru alimentarea civilizatiei lor, influenteaza echipamentul de la bordul avioanelor, determinand avarierea lui.

Campul magnetic „dat peste cap”. Printre miturile legate de Triunghi este si cel ca in regiune busolele o iau razna. Potrivit legendei, este unul dintre cele doua locuri de planeta unde busola indica nordul real si nu cel magnetic.
Manifestari ciudate ale vremii. Ideea nu-i chiar nelalocul ei, stiut fiind ca in regiunea Caraibelor modelele climaterice sunt foarte deschise aparitiei unor furtuni subite, extrem de violente. Datorita acestor caracteristici, datorate ciocnirii curentilor de aer cald si rece deasupra oceanului, Triunghiul Bermudelor este un teritoriu dificil, atat pentru nave, cat si pentru avioane.
Erorile umane. Spatiul aerian din regiune este strabatut de un trafic aviatic foarte intens: de la aparatele aviatiei SUA, pana la avioane de pasageri si avioane usoare, de turism. Pilotii pot fi miliari bine antrenati, sau amatori, si cu totii pot cadea victimele schimbarilor bruste de vreme si curenti de aer parsivi, care pot da peste cap orice plan de zbor. Este reteta unui dezastru care te pandeste din umbra. Judecand dupa istoria Triunghiului Bermudelor, s-a intamplat de nenumarate ori.
Adauga un comentariu