National

EXPLOZIE intr-un bar din Sighisoara!

Publicat: 02 nov. 2016
1
Explozia produsa astazi intr-un bar din Sighisoara, in urma careia trei persoane au suferit arsuri de gradul I si II pe maini si pe fete, s-a produs in timp ce doua persoane incercau sa instaleze o butelie cu gaz la o sursa de incalzire.
Victimele — doua femei de 41 si 56 ani si un barbat de 52 ani — au fost stabilizate de medicii din Sighisoara si au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.
Din declaratiile martorilor a reiesit ca suflul exploziei a spart usile barului, iar cioburile au zburat pana in peretii Scolii Gimnaziale ‘Miron Neagu’, situata vis-a-vis, nefiind inregistrate victime in randul elevilor sau profesorilor.
Profesorii sustin ca s-a auzit un sunet puternic si geamuri sparte, insa copiii erau in pauza, in curtea scolii, si nu a fost niciun fel de problema.
Proprietara barului, Simona Gut, a declarat ca nu se afla acolo in momentul exploziei, operatiunea de instalare a buteliei fiind efectuata de barman si de o cumnata a sa, iar in bar se mai afla in acel moment si o alta femeie.
La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetari, si reprezentantii E.ON Gaz.
Adauga un comentariu